Nagyon szégyenlem,hogy sparhelttel fűtünk,ezért nem szivesen hívok haza senkit. Ciki?
Figyu, csak a surmók néznek le, vagy sajnáltak emiatt, akik azt sem tudták ki vagyok, csak pl. férjem gyerekkori barátjaként ide tévedt. De rohadtul nem erdekel, akkor sem vezetjük be a gázt, ha egyszer van sajat fánk,és van sparhelt. Itt a gázcsonk, en ugyan nem kötök rá, hogy a tudjukkik zsebét tömjem!
Van villany fűtésünk is, ha ki kell egészíteni, vagy gyorsan kell meleg.
De bizony a sparhelt majdnem felfűti az egész házat! A fürdőben van villanyradiátor időnként bekapcsoljuk, az elég. A sznob buta csak nézzen le, es fizesse a magas gázszámlát, miközben cipőt nem tud venni magának az eljárt talpú helyett, szóval sokba kerül a hülyének, hogy engem lenézzen.
A legmodernebb robotgépem van, van villany, és gáz sütőm is, nyáron azt használom. Tehát nem szegénység miatt van sparheltem, hanem mert bolond volnék nem kihasználni az előnyeit.
Jó, tökölős, behordós, sepregetős, de legalább a mozgás is meg van, nem kell kondibárletet venni. Reggeli kávémat lefőzöm a "normál" tűzhelyemen, utána ki fáért, begyújtani, körbeseperni, a reggeli torna is letudva. Fitten tart. Szeretem.
Aki lenéz a takarékosságomért, az csak egy surmó és távolodjon is csak el tőlem! En adományozni is szoktam abból, amit megtakarítok! Nem adok a látszatra. Inkabb kevesebb igaz baratod legyen, aki önmagadért kedvel, mint, hogy tömegben forogjanak körülötted a haszonlesők, akiket úgy vonz a látszat, mint a legyet a lámpa.
En úgy vagyok vele: az idegenek inkább nézzenek szegénynek, mint gazdagnak!! Addig sem akarnak: elvenni tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!