Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon szégyenlem,hogy sparhel...

Nagyon szégyenlem,hogy sparhelttel fűtünk,ezért nem szivesen hívok haza senkit. Ciki?

Figyelt kérdés
Sparhelt vagyis "masina,, mióta megszülettem ilyennel főz,süt fűt anyukám egy borsod megyei szegény faluban élük,alapjába véve nem vagyunk szegények ugyanúgy van pl okos Tv-nk mint másnak csak még a fűtés ügyben vagyunk lemaradva. Szerintem ilyennel már csak az öregek fűtenek,nagyon ciki amikor jön hozzánk valaki főleg úgy,hogy tudom ő központi fűtéses házban lakik. Mellesleg gázt is palackosan kell venni itt nincs be vezetve. Anyuék sem szeretik a masinát csúnya,nagy helyet foglal és fél óra alatt el ég benne a fa. Mi jár a fejetekben amikor meglátjátok,hogy valakinek ilyen van a házában? Testvérem egyszer ezért kinevették mert véletlenül egy fotóban látszódott a sparhelt:(

2022. jan. 25. 19:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
A fűtést nem irigylem, de magát a sparheltet igen. Semmi mással nem lehet úgy sütni-főzni, mint a sparhelttel (na jó, egy AGA sütővel igen, de azt nem fizeted meg), a fa tüzelés egyedülálló.
2022. jan. 25. 19:30
 2/21 anonim ***** válasza:
12%

Na megjött a szokásos provokáljuk az embereket a magyar szegénységgel.

Provocation level 2/100!

2022. jan. 25. 19:31
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
A jó kis masina, imádom. Szerintem egyáltalán nem ciki.
2022. jan. 25. 19:31
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Gyerekként az ember sok mindent cikinek lát, de felnőttként csak arra gondolok, hogy lehet ezzel fözni, hogy szabályzom a hömérségletet.
2022. jan. 25. 19:36
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem sem ciki! Gondolom arrafelé sokan fűtenek így. Meg baromi drága egy központi futest beszerelni meg uzemeltetni.
2022. jan. 25. 19:37
 6/21 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk egyre jobban divattá váltak az ehhez hasonló épített sparheltek [link]

Kéne egy ismerős aki össze tud nektek dobni egy ilyet.

Szomszédom egy ilyesmit épített magának (ez a szakmája) mindenki a csodájára jár! [link]

2022. jan. 25. 19:39
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező az ilyet nem kell szégyellni! Én is egy borsodi kis faluban lakok és még ma is sokan fűtenek és főznek vele
2022. jan. 25. 19:43
 8/21 anonim ***** válasza:
97%
Figyu, sparhelt tűzhelyet a mai napig készítenek, de a modernek már nem úgy néznek ki, mint azok a régi fehér zománcos matuzsálemek, aki meg ezért kiröhög, az egy sznob faxXxkalap, ne foglalkozz vele.
2022. jan. 25. 19:50
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
Mi jár a fejemben? Semmi, engem az anyagi dolgok nem érdekelnek. Engem az zavar, ha rendetlenség és kosz van. Mamáméknál volt ilyen tűzhely, azóta se ettem olyan finom pogácsát és almás lepényt.
2022. jan. 25. 19:51
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyellni, nyugi, a másikat mutatja be, hogy mennyire nem tudja a múltat értékelni.
2022. jan. 25. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!