Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon szégyenlem,hogy sparhel...

Nagyon szégyenlem,hogy sparhelttel fűtünk,ezért nem szivesen hívok haza senkit. Ciki?

Figyelt kérdés
Sparhelt vagyis "masina,, mióta megszülettem ilyennel főz,süt fűt anyukám egy borsod megyei szegény faluban élük,alapjába véve nem vagyunk szegények ugyanúgy van pl okos Tv-nk mint másnak csak még a fűtés ügyben vagyunk lemaradva. Szerintem ilyennel már csak az öregek fűtenek,nagyon ciki amikor jön hozzánk valaki főleg úgy,hogy tudom ő központi fűtéses házban lakik. Mellesleg gázt is palackosan kell venni itt nincs be vezetve. Anyuék sem szeretik a masinát csúnya,nagy helyet foglal és fél óra alatt el ég benne a fa. Mi jár a fejetekben amikor meglátjátok,hogy valakinek ilyen van a házában? Testvérem egyszer ezért kinevették mert véletlenül egy fotóban látszódott a sparhelt:(

2022. jan. 25. 19:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jò emlék mamàmnak is volt. Sosem nevetnék ki senkit emiatt.
2022. jan. 25. 20:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki olyan ember, hogy attól tartasz, le fog nézni a masina miatt, azt akkor se lenne érdemes meghívni magadhoz, ha luxus villában laknátok. Ne haverkodj bunkókkal.
2022. jan. 25. 20:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nagymamáméknál cserépkályha, a másiknál kis vaskályhák voltak fűtésre, a konyhában mindkét helyen sparhelt volt. A dédiknél meg pláne. Egyáltalán nem ciki.
2022. jan. 25. 20:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy tisztaság, rend van, akkor nem ciki. Semmi sem ciki, ha szépen rendben van tartva. Még lehet némi romantikája is, ha van lakberendezési érzéketek. És a melege egész más... kellemesebb meleget ad, mint egy központi. Mondjuk biztos macerás befűtögetni vele reggelente, nekem föként ezért nem kéne, de nem ciki.
2022. jan. 25. 20:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Persze mindig rend van nálunk, szeretek is rendben lenni. Reggel megkeseríti az életünk az biztos,anyáék sokszor fagyoskodnak reggelente,nekünk kandalló van a szobában, az õ szobàjuk közvetlen a konyha mellett van.
2022. jan. 25. 20:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Mond, hogy a szüleid hagyomány orzok. Amúgy megertelek. Az én szüleimnek meg az volt a szokása, hogy karacsonykor
2022. jan. 26. 03:36
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
A sparheltet tartsátok meg, de a fűtést váltsátok ki mással. Azt mondod nem vagytok olyan szegények, tehát ha kicsit gyűjtötök, akkor egy központi fűtési rendszert csak össze tudtok hozni. Kell egy kazán, meg helyiségenként radiátor. Igaz a kazánba is tüzelni kell, de lassabban hűl ki, mint a sparhelt. Azt meg megtartjátok főzésre.
2022. jan. 26. 08:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki.
2022. jan. 26. 11:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki még tavaly mi is azzal fűtöttünk senki nem szolta le de ha igen az se érdekelne
2022. jan. 26. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

NE foglakoz olyan emberekkel, akik emiatt kinevetnek.

Nem ciki egyáltalán! Ha egyébként rendezett, tiszta helyen éltek (és ahogy mondod egy kommentedben ez így van) nincs miért szégyenkezned!

Nekünk egy zártkerti kis házunk van. Van benne gáz központi fűtés, de nincs kályha. És tartok tőle, hamarosan a fa tüzelés aranyat fog érni.

Akartam egy csikó kályhát rakatni. Kéménnyel együtt (mert kémény sincs)bontott csempével, vagy téglával épített csikókályhára 1millió feletti 1,2-1,3M Ft árajánlatot kaptam.

Ezt nem tudom kifizetni!

Ezért most egy sparheltet fogok venni.

És nem érdekel, ki mit gondol. Én örülni fogok neki! :)

2022. febr. 20. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!