Az igaz, hogy a nagyon vékony srácokat leköpködik gyakran az utcán meg beszólogatnak nekik a tinik ?
Figyelt kérdés
Már sokszor ezt megtapasztaltam, hogy megszólják ,hogy vékony vagyok van úgy gyakran le is köpnek , vagy csak felém köpnek és mondják ez vastagabb mint te .meg beszólogatnak,de már megszoktam és megtanultam hagyni ezt .
miért van ez hogy beszólogatnak ??
#beszólás #hagyom magam
2022. jan. 20. 17:25
11/19 A kérdező kommentje:
Igazából két bandába vannak akik így viselkednek vlm.ott egy roma van csak . Nagyon ritkán a romák többségük fehér ember. Hát megedzeni magam már 28 vagyok régebben edzettem de semmi hatása sem volt.
2022. jan. 20. 22:31
12/19 A kérdező kommentje:
De amúgy ez míért történik egyáltalán hogy aki vékonyka megalázzák?
2022. jan. 21. 00:02
13/19 anonim válasza:
Valószínű látják, hogy meg lehet kóstolni, nem nagyon van benned szerintük "vér" plusz erre jön a gyenge testalkat.
Kerüld el ezeket az embereket az a tanácsom.
14/19 A kérdező kommentje:
Uran irgalmazz .mik vannak
2022. jan. 21. 07:06
15/19 A kérdező kommentje:
A legdurvább szitu pár éve volt
Körbeáltak 4 en beszólogattak ,meg akartak verni .De szerencsére csak a nadrágomat köpték le paarszor egyet kaptam az arcomra meg egyet kettőt köptek a felsőmre .már egy ideg voltam .
2022. jan. 21. 12:24
16/19 anonim válasza:
Gyakorold a futást és lépd le ezeket.
17/19 anonim válasza:
Ne érdekeljen hány ember szól be, a lényeg, hogy foglalkoznak veled 😛
18/19 A kérdező kommentje:
Az sem érdekeljen hány ember köp le?
2022. jan. 22. 22:23
19/19 A kérdező kommentje:
17/18 jah az igaz ezt becsülni kell
2022. jan. 23. 20:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!