Az igaz, hogy a nagyon vékony srácokat leköpködik gyakran az utcán meg beszólogatnak nekik a tinik ?
Már sokszor ezt megtapasztaltam, hogy megszólják ,hogy vékony vagyok van úgy gyakran le is köpnek , vagy csak felém köpnek és mondják ez vastagabb mint te .meg beszólogatnak,de már megszoktam és megtanultam hagyni ezt .
miért van ez hogy beszólogatnak ??
Nyugi kérdező . talán idővel vastagabb leszel :D Amúgy meg engedd el . Tinédzser korom óta rendszeresen kaptam a megjegyzéseket az alkatom miatt . ( Magas , vékony ) . iskola . Munkahely . Utcán . Szórakozóhelyek . De ma már nem is izgat . Ha úgy van vissza is szólok . Egyik se annyira bátor h megverjen :D Bár ezt a " leköpködik " részt nehéz felfogni . Ilyet azért nem tapasztaltam .
Sok sikert kérdező . Nem csak te vagy ezzel egyedül . Legalább a téli időszakban vastagabbak vagyunk .
Boxban a magas vekony szokott behozhatatlwn elonyt elvezni. Jarj profi boxra es kondiba. Meg fog noni az onbizalmad,a tartasod mas lesz es nem fognak lekopni.
Amugy meg koltozz el vmi kulturaltabb lakohelyre,mert ilyen csak a videki ciganytelepeken van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!