Miért tetszik meg Neked valaki?
Figyelt kérdés
Az, hogy valakinek valaki megtetszik és valaki meg nem!!
Erre szeretnék magyarázatot tálalni!
2022. jan. 19. 17:24
11/16 anonim válasza:
Belső: Kedves, azért néha bunkó is, megbízható, van humora;meg tud nevettetni, őszinte és hűséges.
Külső: helyes arc, jó stílus. (Ez mindenkinek más, estig mesélhetném, de nem akarom.
12/16 anonim válasza:
Hát ez jo kerdes
Miért pont ő?
Most is van valaki akit alig birok elfelejteni
Bar ugy nehéz is hogy minden nap látom
13/16 anonim válasza:
Nem zsidráf,nem tömegmentalitású,libsi,Mr.Relatív rajongó,van egy morális értékrendje amihez ragaszkodik.
14/16 1112 válasza:
Mert jóképű, cuki személyiségű, lejön róla, hogy nem beképzelt, nem öntelt, nem bunkó, hanem kedves. Meg még ápolt is legyen, divatos nem kell, hogy legyen, csak látszódjon, hogy szokott fésülködni, és fürödni. Amúgy vannak esetek, amikor még a ,,divatosság" kifejezetten hátrány is. pl vannak frizurák, meg stílusok, amiket én pl ízléstelennek találok, vagy nem is tudom, hogy ez -e a megfelelő szó; de létezik olyan kinézet, ami szerintem senkinek nem áll jól.
15/16 anonim válasza:
Nem tagadom, van egy meglehetősen konkrét és szűk elképzelésem arról, hogy külsőleg és belsőleg mi érdekel engem. És ez nem egy ilyen tudatos választás, mert nem is lennék képes ezt józan ésszel más irányba befolyásolni. Bármelyik szembejövő (x évente egyszer), aki ezt teljesíti, annál pillanatok alatt megvan a rózsaszín köd, ha akarom, ha nem.
16/16 anonim válasza:
Egyedisége, fejlettsége, jósága, egyediségemhez illőségge
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!