30-as!
Ez csak az első cikk, ami bejött a keresőben, de a folyamatos mellébeszélések alkalmával többször elhangzott, hogy kell egy oltás, aztán kettő, majd a harmadik is kell. Meg hogy Janssenből csak egy kell, meg jó a kínai is, meg az Orosz is.
Nyilvánvaló, hogy nem tudják mit beszélnek, kísérleteznek. Ez érthető, de akkor ne beszéljenek felelőtlenül hülyeségeket.
Saját példám alapján ez sántít eléggé. Én kaptam oltást ÉS át is estem a betegségen. Anyukám csak oltást kapott (ugyanolyan oltást kaptunk, kb. 2 perc eltéréssel, együtt mentünk.) Neki sokkal magasabb volt az ellenanyagszintje, mint nekem. Igen, tudom hogy az ellenanyagszint nem mond el mindent a védettségről, stb... Azt is tudom, hogy én magam nem vagyok reprezentatív minta. Mindenesetre ez alapján én igencsak szkeptikus lettem, hogy a fertőzöttség később "bizonyítottan" véd-e bármit. :D
Ráadásul sokakat ugyanannyira, vagy még jobban is megviselt a 2. fertőzöttség, mint mikor elsőre kapták el.
Azzal egyetértek, hogy ezt kijelenteni felelőtlenség volt.. Ráadásul érdekes, hogy a hivatalos tájékoztató oldalon egy ilyen infóhoz semmiféle hivatkozás nincs, hogy milyen kutatások alapján mondta ezt Merkely...
32-es!
Azért írtam, hogy a hazudozás helyett inkább ne mondjanak semmit. Mondják azt, hogy nem tudjuk, ilyen még nem volt, majd a tapasztalatok megmutatják mit kell tenni.
Az oltás sem véd bizonyítottan, sőt, erősen gyanús, hogy mellékhatásai vannak egyesekre. Elég felelőtlenség ráerőltetni ilyesmit az emberekre, aminek nem ismerjük a hatásait.
Én nem vagyok oltva, kétszer átestem a fertőzésen, először nem éreztem ízeket 1 hétig, másodszor 1 napig fáradtnak éreztem magam. Ennyi volt a "betegségem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!