Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kétszer oltottak! Nem érzitek...

Kétszer oltottak! Nem érzitek becsapva magatokat?

Figyelt kérdés

2022. jan. 18. 21:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%

30-as!

[link]

Ez csak az első cikk, ami bejött a keresőben, de a folyamatos mellébeszélések alkalmával többször elhangzott, hogy kell egy oltás, aztán kettő, majd a harmadik is kell. Meg hogy Janssenből csak egy kell, meg jó a kínai is, meg az Orosz is.

Nyilvánvaló, hogy nem tudják mit beszélnek, kísérleteznek. Ez érthető, de akkor ne beszéljenek felelőtlenül hülyeségeket.

2022. jan. 20. 12:01
 32/34 anonim ***** válasza:
95%

Saját példám alapján ez sántít eléggé. Én kaptam oltást ÉS át is estem a betegségen. Anyukám csak oltást kapott (ugyanolyan oltást kaptunk, kb. 2 perc eltéréssel, együtt mentünk.) Neki sokkal magasabb volt az ellenanyagszintje, mint nekem. Igen, tudom hogy az ellenanyagszint nem mond el mindent a védettségről, stb... Azt is tudom, hogy én magam nem vagyok reprezentatív minta. Mindenesetre ez alapján én igencsak szkeptikus lettem, hogy a fertőzöttség később "bizonyítottan" véd-e bármit. :D

Ráadásul sokakat ugyanannyira, vagy még jobban is megviselt a 2. fertőzöttség, mint mikor elsőre kapták el.

Azzal egyetértek, hogy ezt kijelenteni felelőtlenség volt.. Ráadásul érdekes, hogy a hivatalos tájékoztató oldalon egy ilyen infóhoz semmiféle hivatkozás nincs, hogy milyen kutatások alapján mondta ezt Merkely...

2022. jan. 20. 12:17
 33/34 anonim ***** válasza:
97%

32-es!

Azért írtam, hogy a hazudozás helyett inkább ne mondjanak semmit. Mondják azt, hogy nem tudjuk, ilyen még nem volt, majd a tapasztalatok megmutatják mit kell tenni.

Az oltás sem véd bizonyítottan, sőt, erősen gyanús, hogy mellékhatásai vannak egyesekre. Elég felelőtlenség ráerőltetni ilyesmit az emberekre, aminek nem ismerjük a hatásait.

Én nem vagyok oltva, kétszer átestem a fertőzésen, először nem éreztem ízeket 1 hétig, másodszor 1 napig fáradtnak éreztem magam. Ennyi volt a "betegségem"

2022. jan. 20. 13:29
 34/34 anonim ***** válasza:
72%
Kétszer oltottak, egyet sem akartam.....
2022. jan. 23. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!