3/34 anonim válasza:
Szintén 3szor oltottak és mivel a covid ellenére még élek, így nem!
4/34 anonim válasza:
Ha érzem ha nem átvagyok b..va (ha nem pont ez miatt, akkor van ezer másik) a drága országunk részére. De ezzel ugyan így van az összes ember aki itt él, csak van pár seggnyaló aki szerint minden mindig rendben van, nem is értem az ilyet...
5/34 anonim válasza:
Minek valaszolnak a 3oltasosok? Nemertik a kerdest? 😅
Am egy kicsit de mert nem adatom be a 3.at igy meg olyan mintha egyse lenne. De az elso 2ot is csak az edzes miatt adattam be, mostmar nem fuggok ettol szal igazabol tokmind1 h van e kartya
7/34 anonim válasza:
A hülyék sosem érzik magukat becsapva, bármit mondhatsz nekik, átvághatod őket kismilliószor, mert mindig azt csinálják, amit rájuk parancsolnak felülről.
8/34 anonim válasza:
Nem, biológus vagyok, értek hozzá és az elején is tudtuk, hogy több oltásra lesz szükség, csak az nem képes ezt felfogni aki buta és ilyen rusvai miklós szintű nyilatkozatokat olvas csak
9/34 anonim válasza:
De igen, az 2. oltás leterített, a védettségit egyszer sem kellett használni, most meg dobhatom ki.
10/34 anonim válasza:
Ha szakfolyóiratokat olvasnál, nem pedig facebookos összeesküvés elméleteket, akkor nem írnál ki ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!