Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kétszer oltottak! Nem érzitek...

Kétszer oltottak! Nem érzitek becsapva magatokat?

Figyelt kérdés

2022. jan. 18. 21:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%
Én oltatlan vagyok, de nem vagyok vírustagadó vagy ilyesmi, csak kivárok, hogy melyik oltás a legjobb, decemberben elkaptam a delta variánst, 12 nap alatt jöttem ki belőle, nem kívánom senkinek, piszok rossz volt. A szabályokat betartom, itthonról dolgozom, nem mentem emberek közelébe.
2022. jan. 19. 03:09
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
18-as a biológusok általában azért agymosott zombik, mert feltétel nélkül hisznek a fejlesztőknek és sajnos szakbarbárok. Ő egy másik világban élnek. A világjárvány és annak kezelése pwdig politikai érdekek mentén létrehozott politikai dőntések sorozatából állt, nem pedig járványügyi vagy egészségügyi szempontok érvényesültek. És még valami, a biológusok nem egészségügyisek, én azt vettem észre, hogy őket a molekuláris szint érdekli, a gyakorlati egészségügyi tudásuk elég gyatra, sosem a betegség szempontjából gondolkodnak, hanem mindig az anyagot a középpontba. Számomra ezért egyáltalán nem mérvadó, amit mondanak.
2022. jan. 19. 07:45
 23/34 anonim ***** válasza:
98%
Második oltás után, dió nagyságú csomó lett a karomban, amit ki kellett műteni, mivel pihentetnem kell/kellett, ezért a munkámat is elvesztettem. Ha hátravisznek és fejbelőnek, akkor sem adatok be többet.
2022. jan. 19. 09:18
 24/34 anonim ***** válasza:
2%
Miért érezném? Komolyan nem értem.
2022. jan. 19. 13:00
 25/34 anonim ***** válasza:
96%
A második oltás után 2 hónapig be volt gyulladva a mellem, aludni alig bírtam, úgy fájt. Ja és rohadt erős hormont szedek egy betegségre, ami leállítja a menstruációt lassan 3 éve, de a 2. oltás után 1 hónapig véreztem. Valahogy nem kívánkozik a 3., főleg hogy szinte minden országba kell a pcr teszt, leszarják hány oltásod van. Majd max akkor adatom be, ha élelmiszert is csak 3 oltással lehet venni...
2022. jan. 19. 17:32
 26/34 anonim ***** válasza:
53%

#24 vagyok

Nem bánom hogy lepontoztok, nyilván nem kötelező egyetérteni, de válaszolnátok a kérdésemre, kérlek? Tényleg nem igazán értem.

2022. jan. 19. 18:07
 27/34 anonim ***** válasza:
37%
24-es, ne várj értelmes választ buta emberektől, akik azt hiszik,hogy mi biológusok fentről kapjuk az insteukciokat, mert annyira nincsenek képben a tudományos élettel
2022. jan. 19. 18:13
 28/34 anonim ***** válasza:
67%

" :D mondta valaki, hogy az oltás után nem tudja elkapni? "

A vírus ellen CSAK AZ OLTÁS VÉD. Ezt hallgatom lassan 3. éve.

Ha nem mondták/mondják (természetesen nyíltan kimondva), hogy az oltás után nem tudom elkapni, miért is tették majdnem hogy (sokaknak már igen) kötelezővé?

2022. jan. 19. 21:36
 29/34 anonim ***** válasza:
68%

29-es!

Igen, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

24-es!

Nem az a baj, hogy nem érzed magad becsapva, valószínűleg azért pontoztak le, mert úgy csinálsz, mintha nem értenéd a kérdést.

2022. jan. 19. 22:44
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól tudom, soha nem volt még olyan oltás, ami a fertőzéstől védett volna. Mindegyik abban segít, hogy miután elkapod az xy betegséget, utána sikeresen legyűrje a szervezeted. Az eddig kötelező oltások is így működtek.

Miért "csinálnék úgy"? Tényleg nem értem, továbbra se. Amióta van oltás, azóta mondják hogy nem tudni biztosan, hogy mennyi ideig véd. Mindig is benne volt a pakliban, hogy nem lesz elég életünk végéig a 2 dózis. Nem értem, ezen mi a meglepő vagy a becsapás...

2022. jan. 20. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!