Az oltottak viselkedése miért változik meg az oltástól?
Figyelt kérdés
Van több olyan ismerősöm is, akiket így bizonyos ügyekben felkerestem, készségesen segítettek is, de mióta bevannak oltva már a telefont sem veszik fel. De azt is észrevettem hogy az az ismerősöm, aki régen mindig visszaírt a szülétésnapi köszöntésekre, már vissza sem ír, de nem csak nekem, masoknak sem.2021. nov. 18. 07:28
1/9 anonim válasza:
Paranoiás vagy. Ismered azt a kifejezést, hogy véletlen egybeesés?
2/9 anonim válasza:
A viselkedésnek mi köze lenne az oltáshoz? Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
3/9 anonim válasza:
Mert a benne lévő grafén oxiddal az 5g segítségével biorobot módjára irányítja őket a legfelsőbb kaszt.
4/9 anonim válasza:
Valójában az oltás pillanatában meghaltak, ők már nem a barátaid, csupán nanorobotok által irányított droidok...
Szerinted miért van chip hiány az egész világon? Mert kell a sok oltásba a teljes gyártási kapacitás.
5/9 anonim válasza:
3 és 4!
Teljesen igazatok van.
Mikor majd rákapcsolják teljes erővel az 5g hálozatot,lesz annyi biorobot hogy öröm lesz nézni.
6/9 anonim válasza:
Mert a beléjük ültetett csipsz úgy vagy programozva, hogy az oltás pillanatától soha többé ne álljanak szóba a csipsz nélküliekkel.
Vagy belehaltak sajnos...
7/9 anonim válasza:
De az is lehet, hogy olyan erősen nyomatod a konteót, hogy egyszerűen nem akarnak veled szóba állni már.
8/9 anonim válasza:
Na jó, azt hittem, semmi nem tesz túl azon a konteon, hogy Bill Gates beszél hozzánk a vállunkon keresztül, aztán jött ez... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!