Egy 22 eves lany akinek kilatastalan az elete,terhesseg egy jomodu ferfitol szerelem nelkul, megmentes vagy minden rosszabb lesz?
Egy olyan ferfit kepzeljetek el aki nem olyan fajta hogy leszarja hogy gyereke lesz.
Istentol ez egy megmentes a sok szenvedes utan vagy minden rosszabb lesz?
A lany nagyon rossz helyzetben van nem tud hol lakni, nincs munkaja most.
Átok vagy áldás?
Lattal te mar gyereket kozelrol? Szerintem nem, ha azt gondolod, hogy megold barmit is.
Mennyit is fizetne a csavo? Meg ha sok penze is van, szerinted lenne annyira balek, hogy valami random not, akivel parszor kefelt, meg a becsuszott gyereket eltartsa? Nem hiszem. Gyerektartast fizetne, kotelezo neki, de nem fog kisegiteni az a havi 30-60-100 ezer, vagy mittudomen mennyi, amennyit a birosag megitel.
Mert ez meg egy alberletre se eleg havi szinten. De a kerdes amugy targytalan, mert a babat ki se engednek a korhazbol egy egyedulallo anyahoz, akinek se munkaja, se lakasa. Megy szepen a csecsemootthonba, anyuka meg oda, ahova akar.
A férfi összejönne a lánnyal és felvállalná, vagy van másik párkapcsolata?
Mit biztosítana lakás szempontjából a férfi? (ha a lány úgy érzi, kérjen segítséget, vannak anyaotthonok), a gyerek iránti felelősség miatt szerintem sokan olyan lehetőségeket is látnak, melyeket eddig nem láttak pl. munka, boldogulás terén. Egyedül egy gyerekkel viszont nehéz lehet (mellette dolgozni, felkelni éjszakánként, 3 óránként etetni-pelenkázni). Ilyen szempontból a férfi mennyire megbízható hogy mindent megadna stb azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!