24 evesen késő lenne elkezdenem kondizni?
Jeleneleg 24 eves vagyok es jelenleg nem vagyok egy adonisz es ezert nem vagyok tul nepszeru a lanyok/nők koreben.
Arra gondoltam h elkezdhetnek lejarni kondi terembe edzeni de
felmerult bennem par problema
1. Nem tudom ennyi idősen van e ertelme még neki állni?
2. Mivel a szemem nagyon rossz nagyon nagy súlyokat nem emelhettek ezert inkabb a sajat testel torteno kondizast/edzest csinalnam ha van ilyen de nem tudom van e olyan szemelyi edzo aki valall ilyet
3. Nem tudom mennyi idő alatt lenne látható eredmény úgy h aktívan csak a kondiban mozgok(tehat nincs futas a szabadban meg egyebek)
"Mivel a szemem nagyon rossz nagyon nagy súlyokat nem emelhettek "
Ez a két dolog hogy függ össze?
2-es: igenis összefüggnek ezek a dolgok. Én középsúlyos rövidlátó vagyok, -9,5-es dioptriával, nem szülhetek természetes úton, mert Magyarországon -8 dioptria felett nem vállalják a retinaleválás rizikóját, ami a szüléskor az erőlködés miatt egy reális veszély, vaksághoz vezet.
Nagy súlyokat ugyanezen okból nem célszerű emelni, mert a retina ugyancsak bevérezhet, leválhat a nyomás miatt.
Nem azt mondom, hogy ez a normál forgatókönyv, de a rizikó nagyobb.
Ma feldobta egy videót egy 72 éves testépítő ről.
Natural és nagyon jó formában van, most is edz folyamatosan, hisz az a hobbija.
Kb 12 évvel fiatalabbnak néz ki.
Szóval... Sosem késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!