Elkezdenék kondizni de terembe nincs kedvem menni mert a haverjaim közül senki sem jár és akik járnak azok tul fennhordjak az orrukat szóval a terem kihuzva. Van itthon 2db 5 kilós sulyom meg 1 szobabiciklim, milyen gyakorlatokat csinaljak?
https://www.youtube.com/watch?v=RBxRxP8OccM
nézd meg őket, és a videóikat.. sok szerencsét!
A szobabicikli OK, bár a kinti jobb...
De elsőként az étrendedet kell rendbetenni. Ehhez a sárga kapszula jó ötlet, de a bodybuilder oldalon is vannak jó cikkek.
A súlytól meg: ha puhány vagy, túl sok... Ha edzett, túl kevés... Bármilyen súllyal is kezdesz, ha pont jó most az 5 kg-s, akkor is hamar kinövöd. Folyamatos progresszió kell.
#5: Erre ne vegyél mérget!
December végén kezdtem terembe járni, január elejétől edzek súlyokkal. Olyan szinten nulla izomzattal kezdtem, hogy egy kilósakkal csináltam pár gyakorlatot, csak hogy szokják az izmok, hogy dolgoznak. Amolyan felélesztés volt.
Két és fél hónap alatt nőként erről a szintről idáh jutottam:
Vállra 4 kg - ez nagyon le van maradva, most tettem be plusz sorozatokat.
Bicepsz: 7,5 kg
Tricepsz: Álló nyújtás 4 kg, döntött törzsű lórúgás 10 kg.
Hát: Döntött törzsű evezés 12,5 kg
Guggolás: Már csak az első két sorozat megy kézivel, az utolsó kettő rúddal (piramisban, 3. sorozat üres rúd, 4. +5 kg)
Kitörés: Utolsó sorozat 12,5 kg
Tárogatás: 5 kg
Férfiként szerintem a 2x10 kg kezdésnek jó, de jópár gyakorlathoz max pár hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!