Még a végén az is baj mert van 3 gyerekem. Tehetek én arról potens igazi férfi vagyok?
38F
2022. jan. 6. 16:24
22/50 anonim válasza:
nekem elég sokat változott a hozzáállásom néhány év leforgása alatt
korábban két dolog miatt éreztem távol magam a gyerekvállalástól: az egyik, hogy a saját önálló felnőtt életemet sem tudtam igazán jól menedzselni, nemhogy még egy rám utalt kis illetőért felelősséget vállalni
a másik, hogy mindig csak a rosszat láttam a dologban. azóta találtam egy párt, aki amellett, hogy nagyon ért a gyerekekhez, hasonló nézeteket vall a gyereknevelésről, mint én, illetve nagyban segített rávilágítani, hogy milyen örömök és boldogságforrások rejlenek benne.
31F
2022. jan. 6. 16:24
23/50 anonim válasza:
Kérdező most komolyan: gyk-n feltenni egy ilyen kérdést ahol a többsége sajnos megkeseredett depressziós fórumozó? Gondolkozz picit.
2022. jan. 6. 16:26
24/50 anonim válasza:
Nálam az az oka, hogy van egy örökletes betegségem, amit nem szeretném tovább adni a gyerekemnek. A családom 4 generációja szenved(ett) tőle, nem fog még egy.
2022. jan. 6. 16:29
25/50 anonim válasza:
Az én okom az, hogy gyerektelenként hasznosabbá tudom magam tenni, mintha azt az energiát, pénzt és időt egy ember felnevelésébe tolnám bele
2022. jan. 6. 17:08
26/50 anonim válasza:
Gyakorin senki nem akar, mondjuk szüzen nehéz is lenne. Ahogy elnézem itt az összes kan szűz. A nőknek meg olyan termeszetuk van itt,hogy jobb is ha nincs gyereke. Egyszer valamelyik azt írta megvert egy öt évest mert hozzá nyúlt. Hát ember ez??
2022. jan. 6. 17:18
27/50 anonim válasza:
#26 ez a kérdés ahhoz képest még egész jó. már három oldal, és még senki nem írta be a sláger kamuindokot, hogy "nem akarok gyereket, mert szem előtt tartom a bolygó jövőjét"
2022. jan. 6. 17:21
28/50 Metionin válasza:
Egyszerűen nem mindenki vágyik rá. Pl. én sem akartam soha, szerintem nem ad annyi örömöt, mit amennyit szív vele az ember. Ez mindenkinek a saját döntése kellene hogy legyen.
2022. jan. 6. 17:23
29/50 anonim válasza:
Mert a gyerek is olyan dolog, mint bármi más. Nem mindenki érez kényszert rá, hogy legyen, nem mindenkinek a párzás az életcélja. Csak a társadalom igyekszik rákényszeríteni az emberekre, hogy a család a minden, a család az kell, ha nincs gyereked akkor semmi értelme a létezésednek sem.
2022. jan. 6. 17:45
30/50 anonim válasza:
Rossz gyerekkor, nem érett meg rá, nem érdekli a pulya,túl extrovertált személy, nem tudna vele mit kezdeni.
Én azt mondom, hogy nem kellene ezt sem Viktornak-, se ilyen pulya-fétises embereknek nagyon nyomatni ezt a témát. Aki akar, és érzi, hogy erre fel van készülve, ízgulva:) erre a témára, az kölykezzen le, de a többit hagyja békén.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!