Szerintetek mik a lelki okai annak, hogy valaki nem vágyik gyerekre? Ez tud változni?
Én elvagyok velük, 2 fiam van és 3 lányom. Elborzasztana ha magányos vénemberként élnék 60 évesen egy fotelban ülve. Hideg is kirázna ettől.
De fogadjuk el hogy nem való mindenkinek gyermek, nem is szabad olyannak vállalnia valóban
31F
11-es
Mi a garancia arra, hogy a gyerekeid ott lesznek veled?
Idősotthonban dolgozok. A bentlakók kb. 90 százalékának van gyereke. Csekély részük látogatja a szüleit.
Anyukám szociális gondozó. Ő csak olyan idősekhez jár, akiknek vannak gyerekeik, mégis lesz.rják a szüleiket.
A magány ellen gyereket vállalni hül.eség.
Nincs semmi lelki ebben, így hozta az élet egyszerűen ennyi.
Barátnőim volt aki nem akarta, idősebb már nem akart szülni. Ha jönni akar jön a baba magától nem kell erőltetni szerintem
41F
14@
Nincs rá garancia de én hiszek a szeretetben.Nem is várom el egyiktől sem elvégre nem ők akarták hogy megszülessenek.Majd eldöntik, én mindent megadok nekik, törődök velük, gondoskodom róluk. Most olyan jó velük, alig várom hogy hazamenjek:)
11
Apámnak is van két gyereke, mégis egyedül fog megrohadni, mert egy gyökér.
Elképzelem a sok gyerektelen nőt 70 évesen.kire hagyja a vagyonát? állambácsi megörökli?
35f+2 gyerek
19
Egyszerű, nyugdíjba megyek 50 évesen és felélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!