Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Oltatlanok! Ti miért nem...

Oltatlanok! Ti miért nem akarjátok beoltatni magatokat?

Figyelt kérdés
Mert...

2021. dec. 14. 00:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

6. Légy szíves, linkeld be ide az általad említett cikkeket. Szívesen elolvasnám.

10. Nem akarok én provokálni senkit. Én sem oltatok amúgy. Az én indokaim a 3., a 4., valamint az utolsó 4 válasz. Továbbá van 6 féle felvehető oltás hazánkban, amikről más emberek azt írják, hogy még az orvos sem tudja, mit tartalmaz vagy milyen hatása van.

2021. dec. 14. 08:55
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Mert ez nem vedőoltás. Amiket gyerekkoromban kaptam, azok védenek a mai napig is. De legalábbis hosszú éveken át. Ez meg mint egy influenza. Pár hónap, vagy annyi se. Ennek semmi értelme.

Amúgy egészséges vagyok, nem ítélem el azt, aki úgy gondolja, hogy gyenge a szervezete és beadatja, hogy arra a kis időre is valamennyire védve legyen.

2021. dec. 14. 09:05
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

Jobban félek a szuritól, mint a koronavírustól🤷‍♂️

Mármint nem a mellélhatásaitól, hanem attól hogy belémszúrják a tűt😰💉

2021. dec. 14. 09:48
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Mert statisztikailag pont ugyanannyi esélyem van covidban meghalni, mint egy félrenyelt falattól megfulladni.

Emiatt elég gyanús, hogy ennyire erõltetik a vakcinát, amit nem is lehet vakcinának nevezni, mert ahhoz az kellene, hogy megakadályozza az újrafertõzõdést és a megbetegedést. Szerintem hazudnak.

2021. dec. 14. 10:57
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Kérésre csatolom a linkeket. Hatos voltam.

2. [link]

5. [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

7. [link] (Konzuli szolgálat, ahol leírják, hogy csak az EU által engedélyezett oltásokkal lehet közlekedni, a Sputnik V, és a Sinopharm nem tartozik ide. Ha nem hatásosak miért oltanak vele? Ha hatàsosak, miért nem engedélyezettek az EU által?

9. [link]

(Tudom, már megmagyarázzàk ezt azzal, hogy nem is 119% az a 119%, meg hogy ez kamu. Mégis pár hete ezzel volt tele minden. Érdekes.)

10. [link] (Itt még egydózisú vakcinaként volt emlegetve. Már most ebből sem elég egy, sőt itthon is elkezdték ezt harmadiknak adni. Miért változott meg ilyen hirtelen, ha eredetileg egydózisúnak lett tervezve?)

2021. dec. 14. 12:02
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Átestem a betegségen és nem látom értelmét, hogy fél évente oltatni kell. Sok ismerősöm aki oltatott elkapta a vírust ugyanúgy, tehát semmi ellen nem véd az oltás. Félek a mellékhatásoktól, más oltásokat évekig tesztelnek, ezt meg hirtelen rövid időn belül kifejlesztették. Sok helyen már a 4. oltást rebesgetik. Meddig csinálják még ezt? Most már csak a covid létezik, hová tűnt pl az influenza, azt miért nem reklámozzák?
2021. dec. 14. 23:47
 17/24 anonim ***** válasza:
74%

Gyógyszermaffia megállítása, meg már most úgy készül a gyógyszeripar meglesz a harmadik oltás a felnőtteknek, majd most leoltjuk a gyerekeket, ez kb 3 hónapig el fog tartani. Majd be fog robbani az 5-ik hullám és a negyedik oltást kell majd kérni. Majd most jönnek a hírek, mennyi gyerek van lélegeztetőgépen, mert így reklámozza a gyógyszermaffia az oltást, eddig amíg nem volt oltás gyerekeknek, addig nem kerültek gépre a gyerekek.

Így készülnek a gyógyszeripar befektetői, arról nem beszél senki ,hogy az év mentőse 3 oltás után halt meg, vagy arról hogy hány oltásáldozat van. A gyógyszeripar csak a profittal foglalkozik. Minden évben 2-3 oltás/ fő kell, mert a befektetők így készülnek. Ja meg az ötödik hullám előtt megtalálnak még egy mutánst. Amitől pánikot kelt a média.

A gyógyszermaffia, és a Boldogkői ,Merkely majd harsogja kérjük a negyedik oltást. Úgy tervezik évi 2 oltás/fő kell, a gyógyszeripar. Egy olyan betegség ellen amit 99,999%al túlél egy egészséges ember, sok oltás károsult van, utcabelinknek szívritmuszavara van. A vicces, hogy maga a szakértők sem tudják mi a hosszútávú mellékhatása, egészséges 10 év alatti még nem halt bele covidba, és mégis egy olyan szerrel oltják a gyerekeket, aminek nem tudják ,hogy 5-10 év múlva milyen hatása lesz.

2021. dec. 15. 07:50
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem ismerek még mindig senkit, aki átesett volna a víruson. Ha anyám, apám belehalt volna, nyilván oltatnék, de így felesleges:)
2021. dec. 15. 14:25
 19/24 anonim ***** válasza:
61%
1 kivételével (chip) mindegyik opciót választanám.
2021. dec. 15. 15:52
 20/24 anonim ***** válasza:
51%
Mert nem akarom Orbán pegazus chipjét.
2021. dec. 22. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!