Új norma ? Van itt olyan akinek le esett az ,hogy nem az oltatlanok miatt nincs vége a járványnak ? Hanem azért mert nem engedik a politikusok ,hogy vége legyen ?
Agymosottság, ha volt olyanuk egyátalán, hogy agy... Tényleg nincs jobb szó azokra akik elvakultan védik a kormányt, fenn akarják tartani ezt a helyzetet a butaságukkal, hogy pont azt csinálják amit várnak az emberektől - gondolkodás nélkül....
Nem lennénk ellenségek, de ők nem fognak mellettünk kiállni amíg velük olyan nem történik ami kételyt ébreszt bennük. A rosszabbik fajta pedig ténylegesen ellenségnek kezel.
De azért érdekes nekem ez a nagy félelem... Cigire rágyújtanak, alkoholt isznak, autóba beülnek, van aki túl súlyos lesz, cukorbeteg lesz esetleg a rossz szokásoktól... Egyéb esetben leszarják a saját testük védelmét, de most bemondanak egy nagyon halálos vírust amit túl élnek, észre sem veszik a nagy többség, de ők hirtelen elkezdenek félni. Nem értem a pszichológiai részét. Hogy aki így van, az miért nem fél hogy saját magát teszi tönkre? Mert attól nem rögtön hal meg? Hát ettől sem rögtön és nem is valószínű a dolog.
Miért hiszik el amit xy a médiában állít? S aki mást mond máshol az csak hülye lehet. Most akkor jó nekik félni?
Nem értem.
Nincs egészségügy ,a gazdaságot egy cérna tartja és össze és omlik . Kísérleti vakcinát kényszerítenek mindenkire.
Orbány olyan dolgokról beszél, hogy megszűnik a magántulajdon ,és nem lesz szükség az emberi erőforrásokra .
Nagy gáz van, és addig lesz vírus amíg ezt véghez nem viszik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!