Oltatlanok! Ti miért nem akarjátok beoltatni magatokat?
Nem vagyok konteós, az oltásokat is pártolom, de ez az oltás félrement.
- Ha valaki átesett a betegségen tünetmentesen, teljesen felesleges neki később oltást adni. Megvan a természetes immunitása, az oltással pedig csak fertőzőképessé tesszük az oltottat.
- Félévente kéne oltatni egy olyan betegség ellen, aminek minimális a halálozási aránya? Ez nevetséges. Az influenza miatt is évente legyen kötelező oltás vagy mi?
- Hiába próbálnak mást erőltetni néhol, a valóságban az intenzíven nem igazán vannak egészséges alapállapotú emberek. Akinek erős az immunrendszere, simán leküzdi a betegséget. Bőven elég lenne azokat oltani, akik veszélyeztetettek.
1. Allergiám van, többféle, az orvosom nem ajànlja, hallgatok rá.
2. Ha valódi életveszélyes, halálos járvány lenne amitől rettegni kéne már legelső körben be lettek volna oltva a politikusok, ennek ellenére ők ott ülnek fent, és törvényt hoztak maguknak arra, hogy nekik ez ne legyen szükséges. Őket talán elkerüli a vírus? Esetleg mióta kitört az egész nem mennek sehova? Karanténban ülnek otthon? Vagy gàzmaszkban mennek ki mind az utcára? Esetleg napi többször is tesztelve vannak? Vagy nekik miért nem kell?
3. Családban beoltatta magát több ember, akik átestek ezen a szaron ezelőtt SZINTE tünet nélkül, most be vannak oltva háromszor, mind elkaptàk és két hétig otthon voltak, úgy hogy mozdulni alig bírtak. Nem delta volt, nem omikron, nem mondta az orvos, hogy az lenne. Ennek ellenére egy közeli ismerősömnek egy pcr tesztből megmondta az orvos, hogy ez biza delta.
4. Az, hogy ez egy kísérleti oltás ez még a tv-ben is elhangzott a Fidesz médiàban. Így hangzott: ,,..Világméretű kísérlet zajlik..." Ami így is van, hiszen egy oltást több évig tesztelnek, ezek meg félév alatt lettek gyorsan kidobva, és úgy kaptak IDEIGLENES engedélyeket. A végleges még bőven hátra van. Én találom-e ki, vagy hogy ez konteó? Nem, ez nem titok. Ez a TV-BEN is elhangzott, mint leírtam.
5. Júliusban kijött egy cikk az Indexen, miszerint az Astrazeneca, Jenssen érelzàródàst, a Pfizer pedig szívizomgyulladàst okozhat. Ennek tudatàban miért vállaljam a kockázatot? És ezek csak rövidtávú mellékhatàsok, mivel kísérleti fázisú oltásról van szó hosszútávú tapasztalatunk egyáltalán nincs. Ha szükséges ezt a cikket be is linkelem. Hozzáteszem, ez nem konteós oldalról van, ez az INDEX! Ezen felül a Jenssen, és Astrzeneca oltást több országban is betiltottàk. Erről is született cikk.
6. Már több hírportál nyíltan leírja azt, hogy ezek génteràpiàs dolgok. Ezek a génteràpiàk eddig világszerte tiltottak voltak, most lettek engedélyezve ezek a járványra hivatkozva így kapott minden lötty írom még egyszer IDEIGLENES engedélyt, az VÉGLEGES még nagyon messze van!
7. A legtöbb ország a Sputnik-ot, és a Sinopharmot nem fogadja el, szerintük nem hatàsosak. Akkor ezeket is miért vàllalnàm? Elvégre több országba ha ezekkel van valaki oltva nem lehet belépni karantén, vagy teszt nélkül, pedig elvégre be van oltva, nem? Ez sem konteó, ez fent van a határinfós oldalon, amit Magyarország Kormánya szerkeszt. Ha kell ezt is belinkelem.
8. Wlassics Katalin háromszor be volt oltva mégis covidban halt meg.
9. A Gibrartàr àtoltottsàga 119%, azért ennyi, mert többen már a harmadikat is megkaptàk. Ennek ellenére annyi a fertőzöttek száma, hogy újra le kellett zárni mindent. Ha az oltás működik miért van még mindig súlyos járvány ott? Ha kell erről is linkelek HVG vagy INDEX cikket.
10. Eddig azt mondták, hogy Jenssen oltásból elég egy, így lett beharangozva. Amikor kijött akkor erről készült külön cikk is: ,,Jön a Johnson&Johnson egy dózisú vakcinája" azóta már elkezdtek ezzel harmadikat adni, és Németországban már bejelentették, hogy ebből sem elég egy. Pedig egy dózisúra lett tervezve. Miért lett ez hirtelen megvàltoztatva?
11. Van T sejtes immunitásom, ami életem végéig szól.
12. Facebookon léteznek olyan csoportok, hogy Pfizer mellékhatások, Jenssen mellékhatások, stb. Ott emberek írják le a tapasztalatukat, hogy milyen mellékhatásokat tapasztaltak magukon miután megkapták ezeket. Egyes emberek beszàmolói elég durvàk. Több ezer emberről van szó. Mind hazudna? Nem hiszem.
Nem hiszem azt, hogy az oltásban chip van, meg grafén-oxid, nem hiszem, hogy lapos a Föld, nem hiszem, hogy Bill Gates, meg Elon Musk van emögött, sőt elég nagy Elon Musk rajongó is vagyok, csak felsoroltam több, mint tíz indokot, amire eddig egy oltásimàdó ismerősöm sem tudott értelmes magyarázatot adni. Ha valaki kéri, kérje, nem zavar, de engem ne ràngasson bele, és ne kényszerítsen erre!
Én átestem a betegségen és Rusvai, a virológus azt mondta addig oltat, ameddig el nem kapja.
Ehhez képest, mindig az a kritika ér, hogy oltatlanként nem hallgatok a szakemberre. Hát pont de.
Mivel még lázam se volt, így nyilván tartok a mellékhatásoktól, mert kb. csak rosszabb lehet, mint maga a betegség. Legalábbis nekem, aki volt már beteg.
Ilyen provokatív kérdést ne tegyél fel. Van már pár, vissza lehet olvasni. Vagy menj bárnilyen járvánnyal vagy oltással kapcsolatos facebook cikk kommentszekciójába és ugyanezeket elolvashatok.
Kedves 6-os válaszoló jól használja a ctrl+v-t, vagy dittot használ? 🤔🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!