Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számomra fontos ember mindig...

Számomra fontos ember mindig csúnyán, bántóan beszél velem, amikor ideges vagy rossz napja van -> rajtam vezeti le. Hogy jussak túl ezen?

Figyelt kérdés

Csúnyán csúnya dolgokat vág a fejemhez OK NÉLKÜL. A múltban is történt már több ilyen és elég gyakran kattogok a fejemhez vágott dolgokon, mert igazságtalanságok és nagyon megbántott engem ezekkel. Megbeszélni sem lehet, mert akkor megint jön a kiabálás és az újabb betámadás.

Hogyan tudatosítsam magamban, hogy én nem az vagyok, amiket ő mond nekem? Hogy felejtsem el ezeket a dolgokat?

2021. dec. 4. 21:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%
Volt ilyen rokonom, a többi családtag csupa stressz volt, félt tőle. Mikor velem próbálkozott, úgy üvöltöttem vele, hogy elsápadt a rémülettől az ördögfattya. Soha többé nem emelte meg a hangját velem szemben. Ezek GYÁVA SZROK! Csak szembe kell velük szegülni - mégpedig hangosabban, mint ők. Attól telefut a gatyájuk a rohadékoknak, és elhallgatnak.
2021. dec. 4. 22:46
 22/24 anonim ***** válasza:
57%
Függsz tőle: fordítok. Szar a helyzet, de annyira nem hogy a pénzét ne akard ezzel együtt is.
2021. dec. 4. 23:54
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyan keveset mondtál el, hogy nehéz ezzel mit kezdeni.

Hány éves vagy, szülő, testvér, férj-feleség?

van gyerek?

Milyen jellegű "függés"?

Nem adtál választ ezekre, pedig konkrétan rákérdeztünk. Nem lehet azt mondani, hogy ezen az anonim oldalon ilyen jellegű választ azért nem adsz, mert rád ismer, ezek a kérdések indokoltak, és ha nem vagy hajlandó ezekre válaszolni, akkor szerintem még nem akarsz eléggé választ kapni.

És akkor még nem is tartunk ott, hogy nem akarsz eléggé változtatni a dolgon...

Mert még nem fáj eléggé!

2021. dec. 5. 05:57
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, hogy ez nem pálya, mert nem vagy a boxzsákja, akin csak úgy levezetheti a feszkóját. Építsd ki a határaidat.
2021. dec. 5. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!