Számomra fontos ember mindig csúnyán, bántóan beszél velem, amikor ideges vagy rossz napja van -> rajtam vezeti le. Hogy jussak túl ezen?
Csúnyán csúnya dolgokat vág a fejemhez OK NÉLKÜL. A múltban is történt már több ilyen és elég gyakran kattogok a fejemhez vágott dolgokon, mert igazságtalanságok és nagyon megbántott engem ezekkel. Megbeszélni sem lehet, mert akkor megint jön a kiabálás és az újabb betámadás.
Hogyan tudatosítsam magamban, hogy én nem az vagyok, amiket ő mond nekem? Hogy felejtsem el ezeket a dolgokat?
Olyan keveset mondtál el, hogy nehéz ezzel mit kezdeni.
Hány éves vagy, szülő, testvér, férj-feleség?
van gyerek?
Milyen jellegű "függés"?
Nem adtál választ ezekre, pedig konkrétan rákérdeztünk. Nem lehet azt mondani, hogy ezen az anonim oldalon ilyen jellegű választ azért nem adsz, mert rád ismer, ezek a kérdések indokoltak, és ha nem vagy hajlandó ezekre válaszolni, akkor szerintem még nem akarsz eléggé választ kapni.
És akkor még nem is tartunk ott, hogy nem akarsz eléggé változtatni a dolgon...
Mert még nem fáj eléggé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!