Számomra fontos ember mindig csúnyán, bántóan beszél velem, amikor ideges vagy rossz napja van -> rajtam vezeti le. Hogy jussak túl ezen?
Csúnyán csúnya dolgokat vág a fejemhez OK NÉLKÜL. A múltban is történt már több ilyen és elég gyakran kattogok a fejemhez vágott dolgokon, mert igazságtalanságok és nagyon megbántott engem ezekkel. Megbeszélni sem lehet, mert akkor megint jön a kiabálás és az újabb betámadás.
Hogyan tudatosítsam magamban, hogy én nem az vagyok, amiket ő mond nekem? Hogy felejtsem el ezeket a dolgokat?
Azért beszél így veled, mert hagyod, mert megteheti. Velem hónapokig viselkedett így egy kolléga, amíg egyszer ki nem nyitottam a számat és leordítottam a fejét, elküldtem a pitchába. Azóta nem mer velem így viselkedni, sajnos megteszi más gyengébb emberekkel.
Az ilyenek feszegetik a határokat, meddig lehet elmenni valakinél, keresik ki lehet jó boxzsák. Ne hagyd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!