Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számomra fontos ember mindig...

Számomra fontos ember mindig csúnyán, bántóan beszél velem, amikor ideges vagy rossz napja van -> rajtam vezeti le. Hogy jussak túl ezen?

Figyelt kérdés

Csúnyán csúnya dolgokat vág a fejemhez OK NÉLKÜL. A múltban is történt már több ilyen és elég gyakran kattogok a fejemhez vágott dolgokon, mert igazságtalanságok és nagyon megbántott engem ezekkel. Megbeszélni sem lehet, mert akkor megint jön a kiabálás és az újabb betámadás.

Hogyan tudatosítsam magamban, hogy én nem az vagyok, amiket ő mond nekem? Hogy felejtsem el ezeket a dolgokat?

2021. dec. 4. 21:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
Háromfajta személyiségzavar jár ilyen gyalázkodással, ezek keveredhetnek is egy személyben: narcisztikus és/vagy borderline és/vagy pszichopata. Az internet tele van adatokkal ezekről, nézz utánuk. Ha vele maradsz, kb 20 évvel hamarabb meghalsz, mert az ereid tönkremennek az állandó stressztől (agyvérzés, szívinfarktus, rák). Szerintem te mazochista vagy, ha maradsz.
2021. dec. 4. 22:05
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
"Nem tudom kizárni az életemből, ez nem opció." Olyan nincs. max olyan van hogy inkább hallgatsz meg nyelsz, mert anyagi vagy egyéb előnyös van abból az emberből aki cseszeget.
2021. dec. 4. 22:16
 13/24 Jól van ez így? ***** válasza:
2021. dec. 4. 22:18
 14/24 A kérdező kommentje:
Függök tőle.
2021. dec. 4. 22:19
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
mert függeni akarsz.
2021. dec. 4. 22:20
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok.
2021. dec. 4. 22:20
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
Ez csak szó. Ha nem keresel kiutat, akkor akarsz.
2021. dec. 4. 22:22
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Kerekesszékes vagy, és ő gondoz? Ez az egyetlen valódi függés.
2021. dec. 4. 22:22
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

Azért beszél így veled, mert hagyod, mert megteheti. Velem hónapokig viselkedett így egy kolléga, amíg egyszer ki nem nyitottam a számat és leordítottam a fejét, elküldtem a pitchába. Azóta nem mer velem így viselkedni, sajnos megteszi más gyengébb emberekkel.

Az ilyenek feszegetik a határokat, meddig lehet elmenni valakinél, keresik ki lehet jó boxzsák. Ne hagyd magad :)

2021. dec. 4. 22:26
 20/24 anonim ***** válasza:
30%
Igen, mert gyenge vagy, azért bánt, azért, mert inkább meghalsz, de nem tudsz magadról gondoskodni, vagy meg se mered próbálni. Zsákmánya vagy neki. És szét fogja tépni a lelkedet.
2021. dec. 4. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!