Dühkitörést hogyan lehet kezelni?
Figyelt kérdés
A saját dühkitöréseimet hogy kezelhetném, vagy inkább hogyan akadályozhatnám meg?
Sajnos egy pillanat alatt el tudja önteni a sz@r az agyamat, ilyenkor a saját fejem ütöm vagy beleütök valami tárgyba, elhajítok valamit, falba verek stb.
Mi segíthet ilyenkor? Sajnos nem nagyon van időm gondolkodni, olyan hiretelen jön (ha kiváltja valami) és már max csak lenyugtatni tudom magam de azt is nehezen.
(Járok pszichológushoz mert emellett egyéb problémáim is vannak, de erre még nem adott hasznos tanácsot)
2021. dec. 4. 21:14
11/17 anonim 

válasza:

A boxzsák jó ötlet, de nem viheted magaddal mindenhova. Így vegyél egy kisebb kézerősítő gumilabdát, és ha gond van, azt nyomkodd. Amikor meg hazaérsz, akkor meg boxolj.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. dec. 5. 08:42
13/17 anonim 

válasza:

Kérdező, a jóga is jó módszer, segít rendezni a belső viharokat. Nyilván nem egyik napról a másikra, de kitartó gyakorlással hosszútávú eredményeket lehet elérni. Ugyanezt a célt szolgálja a relaxáció is. Természetesen jó dolog, hogy terápiára jársz, és kideríted, hogy mi az elfojtott dühnek a gyökere.
14/17 anonim 

válasza:

Csatlakozom a 13-ashoz: a helyzet orvoslásának nulladik lépése, hogy kiderítsd: mi okozza nálad ezeket a dühkitöréseket.
Onnan lehet továbblépni...
15/17 A kérdező kommentje:
Igazából az oka megvan. Ezt már azelőtt is tudtam, hogy elmentem szakemberhez, de egyedül nyilván nem tudom megoldani, hiába tudom az okát. Köszönöm tényleg mindenkinek aki segített!
2021. dec. 5. 12:47
16/17 Artemovszk 

válasza:

Alternativ terápiák: CES, neurofeedback, tDCS. Gyógyszer: ssri-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!