Dühkitörést hogyan lehet kezelni?
A saját dühkitöréseimet hogy kezelhetném, vagy inkább hogyan akadályozhatnám meg?
Sajnos egy pillanat alatt el tudja önteni a sz@r az agyamat, ilyenkor a saját fejem ütöm vagy beleütök valami tárgyba, elhajítok valamit, falba verek stb.
Mi segíthet ilyenkor? Sajnos nem nagyon van időm gondolkodni, olyan hiretelen jön (ha kiváltja valami) és már max csak lenyugtatni tudom magam de azt is nehezen.
(Járok pszichológushoz mert emellett egyéb problémáim is vannak, de erre még nem adott hasznos tanácsot)

Bármilyen sport jót tenne szerintem.Ha kertes házban laksz,menj ki ásni..
A boxzsák is jó,ha már rád jött az ötperc,de amikor nyugi van,akkor járhatnál futni vagy valami fárasztó sportra,az talán segítene.

Igaz nem írtam, bocsi, de nő vagyok :)
köszönöm mindenkinek!

"Majd egy pasi lenyugtat egy büdös nagy pofonnal"
Hát köszönöm a kedves szavakat. Van párom. Szerencsére nem akar megpofozni, támogat, segít, amiben tud, de tény, hogy neki sem könnyű sokszor ezt higgadtan kezelni. Sajnálom is őt, de hálás vagyok neki, hogy még mellettem van.

En is ilyen vagyok noben. Okolvivas segit meg a kocogas rendszeresen.
De foleg a kemeny kuzdosport ota sikerult egy onfegyelmet kialakitanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!