Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudom kezelni a dühkitörés...

Nem tudom kezelni a dühkitöréseimet, a pszichiáter egyből a zárt osztályra fog küldeni?

Figyelt kérdés
Jövőhéten fogok menni legelsőre , ezelőtt sose jártam ilyen helyen. Egyedül annyi bajom van, hogy néha úgy feltudnak mérgelni hogy már legszívesebben a falba vernék, meg kiordítanám magamat. Viszont félek attól , hogy bezárnak valahova.
2019. aug. 24. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy. Van terápia indulatkezelésre. Nem akarom lekicsinyelni a bajod mert nehéz lehet és a környezetednek is de alapból ezért nem fognak befektetni sehova.
2019. aug. 24. 18:35
 2/7 A kérdező kommentje:
És egy ilyen kezelés nem fogja megpecsételni a jövőmet munkaszerzés terén vagy jogosítvány lerakásban? Nem akarnám , hogy valami minősítést kapjak amit életem végéig hordhatok mint egy megbélyegzett személy.
2019. aug. 24. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"És egy ilyen kezelés nem fogja megpecsételni a jövőmet munkaszerzés terén vagy jogosítvány lerakásban? Nem akarnám , hogy valami minősítést kapjak amit életem végéig hordhatok mint egy megbélyegzett személy.

"

Ha nem kezelteted akkor az biztosan megpecsételi

2019. aug. 24. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyugtatókkal ne hagyd hogy tömjenek. Rohadt nehéz leszokni róluk.
2019. aug. 25. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Bezárni nem fognak. De esélyes, hogy felírnak pár legális drogot amitől elindulsz a lejtőn. Pszichoterápia segíthet a bogyók nem ezt ne felejtsd.
2019. aug. 25. 00:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, a kezemet már szét vertem az évek alatt! Nagyon el tudok kattani, ilyenkor képes lennék bárkit megölni. Sajnos ezellen nem nagyon lehet mit tenni, nem tudom hány éves vagy, de a kor előrehaladtával talán majd picit csillapodni fog ez a dolog. Javaslom a magnézium tablettát, a valeriana relaxot, járj el templomba az is segíthet, aztán kiegyensúlyozotabb leszel. Pszichiátriára ne menj, mert ott erőszakkal gyógyszerelnek ha kell, ha nem! Ráadásul ha egyszer voltál már ott akkor benne leszel a rendszerbe, szóval nem ajánlom egyébként is egy áltudomány az egész.
2019. aug. 25. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A szcientológusok nevezik áltudománynak, azok meg csalók. A borderline személyiségzavar okoz ilyen dührohamokat pl.
2019. szept. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!