Számotokra melyik az év legjobb időszaka?
Sok ilyen van. Én szeretem a hideg, fagyos, de napos időt. Januárban és februárban van időnként ilyen idő.
Nagyon szeretem a virágnyílás idejét: február végétől április végéig. Aztán utána a növekedés, gyümölcsérés idejét is. Egyedül azt nem szeretem, amikor júniusban nagy meleg van és hozzá csapadék is, mert akkor rendkívül fülledt idő van. Az rosszabb nekem, mint bármilyen hőség.
Jól bírom a júliusi-augusztusi hőséget is, sokat vagyok olyankor szabad levegőn.
De talán legjobban a szeptembert szeretem, amikor már szelíd a Nap sugara, de napközben még kellemes meleg van. És utána október végéig.
Szóval ahogy nézem, az év nagy részét szeretem. :-)
Ez jobb kérdés, mint az előző, mert legjobb egy van, legrosszabb több. (Bár lehet, hogy ez baj. :D).
A február elejétől június végéig terjedő időszak, de főleg az április.
Akkor már meleg az idő, de nem forró, nincs vérnyomásesés, rosszullét, lehet a szabadban sportolni, lehet szellőztetni.
Imádom a tavasz színeit, az élénkzöldeket.
Szeretem, hogy elkezdhetek ültetni az erkélyen, frissek, zöldek, üdék az elültetett kis csemeték.
Ezen kívül a tavasz valahogy számomra a fiatalságot, az élet elejét, a reményekkel teli létet reprezentálja, ami nálam lassan elszáll.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek nyomtam a zöldet!
Azért érdekes a szavazás, mert egyszer már feltettem ugyanezt a két kérdést, mégpedig március végén.
Akkor magasan a nyári hónapok nyertek, mint legjobb időszak (a május-június akkor is népszerű volt, viszont a mostani nyertest, az év végét alig páran választották)
és messze a tél-utálók voltak a legtöbben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!