A terhesség melyik időszakában volt a legjobb az étvágyatok?
Nincs mindenkinek, nekem végig rossz volt az étvágyam. Kívánós sem vagyok/voltam. Talán 24-28 hetes korom között esett néha jól akármilyen étel, ha valamit ki kellene emelni, akkor még valami étvágy féle volt is.
36 hkm
kevesebbet alszik, mint amennyire szüksége lenne, az többet eszik)
én főttételeket kívántam...
később ilyenek voltak: narancslé - mert az olyan jól oltja a szomjat... és kívántam a földet is, de azt inkább nem ettem, hanem helyette mákot és cukrot daráltam, és azt ettem úgy magában (3 decit kábé naponta ebből... elég magas a vastartalma amúgy a máknak, lehet nem véletlen kívános az ember!!!)
Nekem mindkétszer úgy a 18-24 hétig volt nagyon nagy az étvágyam. Utána már nem fért a gyomromba túl sok, és a savam is kínzott, így nem tudtam sokat enni.
Kívánósság a második terhességem elején volt, és fura módon a zöldséget, paradicsomot, sárgarépát kívántam :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!