Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor volt az eddigi életetek...

Mikor volt az eddigi életetek legjobb időszaka? Mi törte meg az akkori boldogságot?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
18-19 évesen. Az volt a legjobb. Semmire nem volt gondom, éltem, buliztam csajoztam, volt pénzem megvolt mindenem. Mi vetett véget ennek? Felnőttem... 😅
2020. okt. 2. 19:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennél a kérdésnél írtam egy jó részletes választ, ami ide is passzol. Az első válaszoló vagyok én:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1013..

2020. okt. 2. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Otthon voltam betegszabin 5 hónapot és közben kaptam a fizetést. Mi vetett véget: mennem kellett dolgozni.
2020. okt. 2. 20:02
 4/13 anonim válasza:
100%

Mikor még nőtlen voltam. Aztán megismertem a nejem, aki aztán lenullázott minden téren.

Most semmim sincs, hála neki.

2020. okt. 2. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
2005-2006. Elmúlt.
2020. okt. 2. 20:06
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

amikor apa lettem.

megmondom őszintén a kisbabás korszak az annyira nem felemelő,mert sok mindent nem lehet csinálni vele.

de 2 és fél éves korától,amikor már lehet játszóra vinni,vagy akárhova...

nah onnantól megváltozik minden,mert mindenhova jött velem,mindent együtt csináltunk.

vittem az oviba,mentem érte,rengeteg program,a világ bemutatása neki,mindent együtt.

ez volt a legjobb az egész életemben.

aztán baleset ért...és kórházba kerültem mikor 4 és fél éves volt.

és amíg tartott a felépülésem a nőm megcsalt,elhagyott... és vitte az életem értelmét is.

csak az hajt jelenleg,hogy én nyerem majd a gyerekem felügyeleti jogát és így megadhatom neki azt a boldog és lehetőségekkel teli életet amit együtt éltünk és amitől jelenleg meg van fosztva.

és ha így lesz,újra beköszönthet a boldogság,ami akár felülírhatja az előzőt is.

2020. okt. 2. 21:23
 7/13 anonim ***** válasza:
17%

20,5-21,5. Ebben az egy évben napi több meditáció, minden meditációnál már két perc után elszálltam. Leírhatatlan élményeket, érzelmeket, érzéseket, hangulatokat szereztem.

6#, sok sikert. Megérdemled.

2020. okt. 2. 21:29
 8/13 anonim ***** válasza:
köszi boszi;)
2020. okt. 2. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Több ilyen időszakom is volt, legalább 2-3. 2012 viszont sorsfordító volt számomra, életem legjobb és legnehezebb éve is egyben. Megismertem életem szerelmét, akivel azóta is együtt vagyunk, viszont ért egy olyan törés, amiből azóta se jöttem ki, megváltoztatta a személyiségemet teljesen. Szóval 2012 óta jó és rossz értelemben is új időszámításban vagyok, az életem teljesen előtte-utána felosztásban van azóta is.
2020. okt. 2. 23:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Két ilyen időszak:

Egyik, amikor egyetemre jártam. Elképesztően szabad voltam, ahogy így visszagondolok, azt tanultam, amit akartam, szárnyaltam, buliztam, utaztam, szerelmes voltam, kiéltem magam, volt bőven pénzem, mert jó tanulóként egész jó ösztöndíjam volt, de közben dolgoztam is kötetlenül, szép és fiatal voltam.

A másik pedig most van... negyvenesként kiteljesedve, megbecsülve és motiválva érzem magam a hivatásomban és a családi életemben.

2020. okt. 3. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!