Mikor volt az eddigi életetek legjobb időszaka? Mi törte meg az akkori boldogságot?
Ennél a kérdésnél írtam egy jó részletes választ, ami ide is passzol. Az első válaszoló vagyok én:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1013..
Mikor még nőtlen voltam. Aztán megismertem a nejem, aki aztán lenullázott minden téren.
Most semmim sincs, hála neki.
amikor apa lettem.
megmondom őszintén a kisbabás korszak az annyira nem felemelő,mert sok mindent nem lehet csinálni vele.
de 2 és fél éves korától,amikor már lehet játszóra vinni,vagy akárhova...
nah onnantól megváltozik minden,mert mindenhova jött velem,mindent együtt csináltunk.
vittem az oviba,mentem érte,rengeteg program,a világ bemutatása neki,mindent együtt.
ez volt a legjobb az egész életemben.
aztán baleset ért...és kórházba kerültem mikor 4 és fél éves volt.
és amíg tartott a felépülésem a nőm megcsalt,elhagyott... és vitte az életem értelmét is.
csak az hajt jelenleg,hogy én nyerem majd a gyerekem felügyeleti jogát és így megadhatom neki azt a boldog és lehetőségekkel teli életet amit együtt éltünk és amitől jelenleg meg van fosztva.
és ha így lesz,újra beköszönthet a boldogság,ami akár felülírhatja az előzőt is.
20,5-21,5. Ebben az egy évben napi több meditáció, minden meditációnál már két perc után elszálltam. Leírhatatlan élményeket, érzelmeket, érzéseket, hangulatokat szereztem.
6#, sok sikert. Megérdemled.
Két ilyen időszak:
Egyik, amikor egyetemre jártam. Elképesztően szabad voltam, ahogy így visszagondolok, azt tanultam, amit akartam, szárnyaltam, buliztam, utaztam, szerelmes voltam, kiéltem magam, volt bőven pénzem, mert jó tanulóként egész jó ösztöndíjam volt, de közben dolgoztam is kötetlenül, szép és fiatal voltam.
A másik pedig most van... negyvenesként kiteljesedve, megbecsülve és motiválva érzem magam a hivatásomban és a családi életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!