Van még valaki aki szintén ilyen nehezen bírja mentálisan a vizsgákra való felkészülés időszakát?
Vegyes eredményekkel, nem feltétlenül teljes megelégedettséggel, viszont így is elég nagy adag szerencsével letudtam a vizsgáim nagy részét, már csak 2 maradt amiktől annyira nagyon már nem félek, aztán kitudja...
Viszont a kérdésem az, hogy más is folyamatos rosszullétet (erős hányinger, enyhe émelygés, gyomorfájás, sírógörcs stb.) érez egészen attól a naptól amikor elkezd tanulni egy nehezebb vizsgára egészen addig amíg túl nem esett rajta? Vagy csak én vagyok ennyire gyenge idegzetű?

Én mindig úgy voltam vele, hogy van pót meg pót-pót, amíg az ember nem az utolsónál jár, addig nincs mit izgulni. Ha sor kerül további körökre, akkor azokra már nem nulláról készül az ember, így még jobb is a helyzet.
Tételes vizsgáknál is elsőre a tételeknek csak egy részét tanultam, és bíztam a statisztikában, ami általában be is jött. Ha mégsem, akkor szuper, legközelebb csak a másik részére kell készülni. Történetesen még az államvizsgán is így csináltam, és ott is bejött.

Jelen!
Nem vagy vele egyedül, nekem hiába sokadik, ugyanolyan mintha az első lenne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!