Mit tennél ha hasonló helyzet alakulna ki a városodban mint Kijevben?
A károk helyreállítása előbb utóbb a mi pénzünkből leszűrt adókból lenne finanszírozva. Sajnos csak maguk alatt vágják a fát.
Én speciel bebarikádoznám magam, és még mielőtt nagyobb balhé lenne kint, bespajzolnák egy rakat élelmiszert. Lehet leköltöznék falure, de nem szivessen hagynám őrízetlenül a lakást.
Természetesen logikus, amit mondasz. Minden...harcnak... megvan az árnyoldala, és utána jönnek a károk helyreállítására, stb.re költött pénz.
De inkább kiállok magamért és az igazságért, mint meghúzom magam és kivárom a végét. Így tudom alakítani a dolgokat, részt tudok venni, lesz miről mesélnem. Akár milyen könnyűnek tűnik meghúzni magad, ha ordít az igazságtalanság, a magad és a gyerekeid érdekében is teszel ellene. Mert te megszophatod, de ha z kell, hogy nekik jobb életük legyen, ám legyen.
Nincs polgárháború, de a mai nap után esedékes lehet állítólag.
Bennem is forrana az indulat ... Kárpátia - Az én apám ... utcakövek, barikádok stb az elején még lenne értelme, de ha kitörne a polgárháború akkor a tüntetések már nemsokat érnének. Ilyen eldurvult helyzetben fontosabbnak tartanám a családom védelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!