Szerinted neked hátra van még életed legjobb időszaka vagy már túl vagy rajta? Miért gondolod ezt?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is! :D2019. szept. 26. 16:48
1/20 anonim válasza:
Egyrészt most élem a legjobb időszakomat, hiszen remek életem van, és még nem kellett semmilyen nehézséggel szembenéznem.
Másrészt, még a legszebb éveim hátra vannak, hiszen rengeteg tervem és lehetőségem van a jövőre nézve.
18/L
2/20 anonim válasza:
Ez kb. olyan, hogy miért kell a jósnőhöz előre időpontot kérni, ha előre látja, hogy jövünk?
5/20 anonim válasza:
Még hátra. Isteni tervek kiforrása, család, barát, környezettel együtt élés.
6/20 anonim válasza:
Nagyon remelem, hogy meg hatra van, mert eddig szar volt nagyon.
41
7/20 anonim válasza:
24 vagyok, szóval még fiatal, de úgy érzem már túl vagyok az életem "jobbik felén". Elképesztően gyorsan telik az idő és sokszor bánt, hogy már sose leszek tizenéves. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg boldog pillanat és lehetőség áll még előttem, de szivesebben élném át újra az elmúlt 24 évemet, mint a következő x évet.
8/20 anonim válasza:
már elkezdődött és életem végéig tartani fog remélhetőleg :D
10/20 anonim válasza:
Nézzük csak, egyetemre járok, ritkán haza megyek a szülőkhöz, testverhez, bulizni nem nagyon szoktam. Penzem semmire nincs mert meg sulizok, nem dolgozok.
Nagyon remelem hogy minel hamarabb kapni fogok egy jó munkat, es összeköltözhetek a parommal. Nekem remelehetoleg az lesz életem legszebb időszakának kezdete es remelem életem végéig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!