Szerintetek mely évek voltak idáig a mobilgyártás legjobb időszakai?
2017-ig, amíg az iPhone X meg nem jelent. Ezután már csak csúnyábbnál csúnyább kinézetű Androidos telefonok jelentek csak meg, kívéve az iPhone, mert az iPhone mindig is szép volt. Androidosok csak iPhone-okat követik. Ha nincs iPhone, normális telefon sincs, sajnos.
Üdv: egy iPhone felhasználó.
A savanyú, irigy, féltékeny arcot le lehet mosni, mert ez az igazság sajnos.
2015.
Amikor olyan telefonok jelentek meg mint a Nexus 5X, LG G4, Galaxy S6, iPhone 6S, HTC M9 stb.
Kamerában talán itt értük el a nappali csúcsteljesítményt, amihez képest ma sincs jelentős előrelépés.
Az Android 6.0 volt talán az első verzió ami felnőtt az IOS-hez stabilitásban és sebességben is.
Elég jól sikerült telefonok is jöttek ki, ebben az évben az LG G4 és az S6 is elég korszakalkató telefonok voltak.
Számomra talán ez, ekkora érett be igazán minden amit ma is használunk és szerintem azóta nincs is jelentős fejlődés sem.
Nem értem hogy a 4-es miért lett lepontozva mert sajnos igaza van.
Az első okostelefon újlenyomat leolvasóval az iPhone volt. Amikor elvették a Jack csatlakozót mindenki felháborodott Apple-re, utána szinte mindegyik gyártó követte ezt a példát. Az iPhone X-el megjelent hogy eltűntek a telefonok kávái és sokan csúnyának találták a szenzor szigetet. Ez után sok telefon jelent meg tök ugyan így. Az első virtuális asszisztens Siri volt. Utána a többi.
Ne értsetek félre nem akarom a Applet isteníteni már csak azért sem mert vannak dolgok amiket nem kellett volna bevezetnie. Pl.: hogy elvették a töltőt a dobozból, és ahogy szinte mindent ezt is majmolta néhány cég. Köztük a Samsung is aki olyan reklámokat gyárt hogy milyen szar az iPhone és sokkal jobb a Samsung.
Előző vagyok.
A kérdésre válaszolva szerintem 2013-2014. Itt még valóban voltak újítások a telefonokban amik hasznosak is voltak. Ilyenkor még sok régi gyártó volt akik versenyképesek voltak. Mára már nem igen maradt olyan gyártó aki elmer rugaszkodni a többitől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!