Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most akkor mégis kell pénzt...

Most akkor mégis kell pénzt rakni bizonyos időközönként a 70-es feltöltőkártyás telefonra?

Figyelt kérdés
Úgy tudtam, hogy megszűnt az, hogy legalább évente egyszer fel kell tölteni pénzzel, hogy ne vesszen el a telefonszám. Múlt évben már nem is töltöttem fel pénzzel, mert így is van rajta 10 ezer forint. Szinte sose telefonálok, a neten intézem a dolgaim. Most SMS-t küldtek hogy 2025.05.04-ig érvényes a 10 ezer forint egyenlegem. Most akkor mi a valós?

ma 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Évente újra kell tölteni rá bármennyit, nem szűnt meg ez.
ma 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Évente fel kell tölteni. A One-nál nem tudom, van e összeghatár, a Yettelnél 3000 forint a minimum, ami 1 évig érvényes.
ma 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Nem szűnt meg ez, fel kell tölteni az egyenleget bizonyos időnként ugyanúgy.
ma 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:

"Most SMS-t küldtek hogy 2025.05.04-ig érvényes a 10 ezer forint egyenlegem. Most akkor mi a valós?"

Ez nem elég valós?

"Úgy tudtam, hogy megszűnt az ..."

Nem szűnt meg.

Az változott, hogy az egyenleg érvényességet már nem csak a feltöltés összege és időpontja befolyásolja, hanem az adategyeztetés is. Tehát ha addig az időpontig esedékes az adategyeztetésed, ami sikeres lesz, akkor ismét meghosszabbodik az egyenlegfelhasználási idő anélkül, hogy feltöltenéd bármilyen összeggel.

Az értesítés világos, ha nem teszel semmit, nem töltesz fel, nem adategyeztetsz, akkor az adott dátumot követően a felhasználhatóság elvész. Természetesen ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha így jár le az érvényessége, vagy kéred a megszűntetést, az egyenlegösszeget - abban az esetben ha ezt külön kéred - visszatérítik neked.

ma 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
A sikeres adategyeztetés eutomatikusan 370 nap érvényességet ad feltőltés nélkül is.
ma 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!