El fogják lehetetleníteni az életet?
9# Te nem, de sokan mások igen.
Pl.: Barátnőm munkatársának a szülei és nagyszülei is kovidosak lettem. Mindegyikük bekerült a korházba. A nagypapa úgynézki meg is fog halni pár napon belül.
Nagypapámat meg nem műtik meg jelenleg, mert elhalasztották a nem fontos műtéteket. Azt mondták hogy majd január-februárban kezdjen el érdeklőni megint és majd lehet rá 1-2 hónapra meg műtik.
Szerintem annyira nem vicces a szituáció és nem lehet félválról venni, mert te nem haltál bele.
Takarodjon innen minden olyan gyökér, aki az oltatlanokat hibáztatja. Én is az vagyok. És azért vagyok az, mert veletek ellentétben nem álltam be a sorba! Nem is fogok! Nekem nem fogják megmondani, hogy ugorjak a kútba.
Bizalmatlan vagyok, és a bizalmatlanságomnak számtalan alapja van. Ezt, ha tiszteletbe tudja tartani egy agyoniskolázott oltott, tiszteletben tartja, ha nem nem. Nem az én szegénységi bizonyítványom. Azért, mert te kedves oltott ember hiszel a plakát kampánynak, vagy olyan embereknek, akik egyik napról a másikra cáfolják magukat, nem vall magas iskolázottsági szintre! Ilyenkor kellene elgondolkodni, mert a sok okos plakát kampány minősítette az oltatlanok iskolázottságát. Képzeld el, ha az a 3 millió oltatlan ember, akit ilyen módon megrágalmaztak azt mondaná, hogy nem megy dolgozni, akkor mit csinálna a sz.ros kis segged? És mit csinálna a 133 legbátrabb barátod? Okuljál, okuljál. Az egészségügyet sokan elhagyták, ahogy a tanári pályát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!