Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » El fogják lehetetleníteni az...

El fogják lehetetleníteni az életet?

Figyelt kérdés
Ha nem leszek félévente oltva, és nem engedelmeskedem ennek az egésznek?
2021. nov. 24. 21:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%

9# Te nem, de sokan mások igen.

Pl.: Barátnőm munkatársának a szülei és nagyszülei is kovidosak lettem. Mindegyikük bekerült a korházba. A nagypapa úgynézki meg is fog halni pár napon belül.

Nagypapámat meg nem műtik meg jelenleg, mert elhalasztották a nem fontos műtéteket. Azt mondták hogy majd január-februárban kezdjen el érdeklőni megint és majd lehet rá 1-2 hónapra meg műtik.

Szerintem annyira nem vicces a szituáció és nem lehet félválról venni, mert te nem haltál bele.

2021. nov. 25. 01:22
 22/23 anonim ***** válasza:
66%

Takarodjon innen minden olyan gyökér, aki az oltatlanokat hibáztatja. Én is az vagyok. És azért vagyok az, mert veletek ellentétben nem álltam be a sorba! Nem is fogok! Nekem nem fogják megmondani, hogy ugorjak a kútba.

Bizalmatlan vagyok, és a bizalmatlanságomnak számtalan alapja van. Ezt, ha tiszteletbe tudja tartani egy agyoniskolázott oltott, tiszteletben tartja, ha nem nem. Nem az én szegénységi bizonyítványom. Azért, mert te kedves oltott ember hiszel a plakát kampánynak, vagy olyan embereknek, akik egyik napról a másikra cáfolják magukat, nem vall magas iskolázottsági szintre! Ilyenkor kellene elgondolkodni, mert a sok okos plakát kampány minősítette az oltatlanok iskolázottságát. Képzeld el, ha az a 3 millió oltatlan ember, akit ilyen módon megrágalmaztak azt mondaná, hogy nem megy dolgozni, akkor mit csinálna a sz.ros kis segged? És mit csinálna a 133 legbátrabb barátod? Okuljál, okuljál. Az egészségügyet sokan elhagyták, ahogy a tanári pályát is.

2021. nov. 25. 04:16
 23/23 anonim ***** válasza:
26%
Igen,akkor számodra el fogják.Figyelj,jobbra kaki,balra kaki,mit tudnál csinálni? A vírusról nem tudni,kire milyen hatással lehet,az oltás emberkísérlet...Ha vállalod,hogy munkanélküliként,elszegényedve tengődsz,akkor ne oltasd magad.
2021. nov. 27. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!