El fogják lehetetleníteni az életet?
Figyelt kérdés
Ha nem leszek félévente oltva, és nem engedelmeskedem ennek az egésznek?2021. nov. 24. 21:24
2/23 anonim válasza:
Sajnos elromlott a jósgömböm, így most erre nem tudok válaszolni neked.
3/23 anonim válasza:
Már el van :) nekem nincs, mert nem oltattam :)
4/23 A kérdező kommentje:
Hát környező országokba igen. Itt még azért lehet boltba járni. De kíváncsi leszek meddig.
2021. nov. 24. 21:29
5/23 anonim válasza:
Jaj de fél mindenki ettől az oltástól, de több tucat dologtól meg nem, amik valóban károsak az egészségre... vicces. Ha nem mehetsz majd sehova, hát úgy jártál.
6/23 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozni szeretnék ötös xD Menj máshova a frusztráltságoddal. Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni akkor ne is szólj hozzá.
2021. nov. 24. 21:32
7/23 anonim válasza:
Nincs leírva a szabályzatba, hogy hova kommentelhetek és hova nem. Úgyhogy szépen elviseled a másik végletet is.
8/23 anonim válasza:
Kedves antivaxxerek, érdemes lenne vetni erre a képre egy pillantást:
A 2 hétre jutó halálos eseteket mutatja a felnőtt népesség átoltottságának függvényében.
Teljesen jól mutatja, hogy kb 75%-os átoltottságnál drasztikusan csökkenni kezdenek a halálos esetek.
Ha nem lenne ennyi facebookon virológiából doktorált oltásellenes szakértő, és mindenki beoltatta volna magát akkor nem lenne szükség szigorításokra se.
9/23 A kérdező kommentje:
Tételezzük fel hogy működik az oltás(:D), én nem akarom oltásokkal leélni az életem.(2 éve van elvileg jelen a vírus és a negyedik oltást tervezik) Valamint voltam covidos, nagyon nem haltam bele.
2021. nov. 24. 21:39
10/23 anonim válasza:
Tedd össze akkor a két kezed, hogy túl élted. Sokan sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!