El fogják lehetetleníteni az életet?
És összeteszi a két kezét édesanyám is, akinél rengeteg betegséget diagnosztizáltak, ráadásul műteni is kellene, de nem vállalja egyik orvos sem, mert nem biztos, hogy felkelne az altatásból.
Na, ő már megkapta a 3. oltást is, és semmi ebből származó baja nincs.
De f*sni kell ettől, aztán hisztizni, ha szigorítanak. Röhej.
Jahve szóljon belőled, 13-as válaszoló! :-)
Amúgy, mivel mutálódik a vírus, és egyelőre nem enyhébb, hanem súlyosabb tüneteket produkáló változatok jönnek létre, egy olyan személy, akinek korábbi megfertőződésekor enyhe tünetei voltak, most csöppet sem biztos, hogy ugyanolyan enyhe tünetekkel vészelné át, ha újra elkapná. Reális esélye van rá, hogy megszenvedi és maradványtünetei lesznek, melyek egész hátralevő életében elkísérik. Pl. a szag- és ízérzékelése sosem lesz olyan, mint előtte. Vagy szívelégtelensége lesz. Vagy tüdő-panaszai.
Ezekbe nem szoktak belegondolni az oltásellenesek.
nem rég estem át a covidon, kb mint egy enyhe megfázás annyi volt és NEM VAGYOK OLTVA
faxság az egész, hogy mekkora rohadt szemét suttyó faxkalap vagyok aki miatt tömegek döglenek, mert nem oltatok
ez mind politikai faxság
most kaptam védettségit ugye, de a munkahelyem szeretné, ha oltatnék, vagyis inkább kötelez ugye, de meglátom felmondok e vagy mi lesz
fura ismerősi körben 2-3 embert is tudok akik az első vagy második oltás után pár napon belül meghaltak, bár olyat is aki oltás előtt kapta el és elég durván megviselte a betegség
13-as te nem vagy normalis, a zsidok nem tehettek arrol, hogy zsidok, mig te tehetsz a hulyesegedrol!
Kedves kerdezo, te meg valoban tedd ossze a ket kezed, hogy neked semmi bajod nem lett, ellenben sajnos masoknak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!