Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » El fogják lehetetleníteni az...

El fogják lehetetleníteni az életet?

Figyelt kérdés
Ha nem leszek félévente oltva, és nem engedelmeskedem ennek az egésznek?
2021. nov. 24. 21:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Összetettem, és a dohányos édesapám is, a magas vérnyomásos papám is.
2021. nov. 24. 21:43
 12/23 anonim ***** válasza:
26%

És összeteszi a két kezét édesanyám is, akinél rengeteg betegséget diagnosztizáltak, ráadásul műteni is kellene, de nem vállalja egyik orvos sem, mert nem biztos, hogy felkelne az altatásból.

Na, ő már megkapta a 3. oltást is, és semmi ebből származó baja nincs.

De f*sni kell ettől, aztán hisztizni, ha szigorítanak. Röhej.

2021. nov. 24. 21:48
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
Fogadni mernék lesz olyan a helyzete az oltatlanoknak majdnem,mint a zsidóknak a II.világháború alatt.
2021. nov. 24. 21:54
 14/23 anonim ***** válasza:
12%

Jahve szóljon belőled, 13-as válaszoló! :-)

Amúgy, mivel mutálódik a vírus, és egyelőre nem enyhébb, hanem súlyosabb tüneteket produkáló változatok jönnek létre, egy olyan személy, akinek korábbi megfertőződésekor enyhe tünetei voltak, most csöppet sem biztos, hogy ugyanolyan enyhe tünetekkel vészelné át, ha újra elkapná. Reális esélye van rá, hogy megszenvedi és maradványtünetei lesznek, melyek egész hátralevő életében elkísérik. Pl. a szag- és ízérzékelése sosem lesz olyan, mint előtte. Vagy szívelégtelensége lesz. Vagy tüdő-panaszai.

Ezekbe nem szoktak belegondolni az oltásellenesek.

2021. nov. 24. 22:08
 15/23 anonim ***** válasza:
58%

nem rég estem át a covidon, kb mint egy enyhe megfázás annyi volt és NEM VAGYOK OLTVA

faxság az egész, hogy mekkora rohadt szemét suttyó faxkalap vagyok aki miatt tömegek döglenek, mert nem oltatok

ez mind politikai faxság

most kaptam védettségit ugye, de a munkahelyem szeretné, ha oltatnék, vagyis inkább kötelez ugye, de meglátom felmondok e vagy mi lesz

fura ismerősi körben 2-3 embert is tudok akik az első vagy második oltás után pár napon belül meghaltak, bár olyat is aki oltás előtt kapta el és elég durván megviselte a betegség

2021. nov. 24. 22:14
 16/23 anonim ***** válasza:
20%
Remélem.
2021. nov. 24. 22:14
 17/23 A kérdező kommentje:
Ha már itt vagyunk. Van olyan aki oltott és átesett rajta? Milyen tünetek voltak? Szagok ízek hogy állnak?
2021. nov. 24. 22:16
 18/23 anonim ***** válasza:
21%

13-as te nem vagy normalis, a zsidok nem tehettek arrol, hogy zsidok, mig te tehetsz a hulyesegedrol!

Kedves kerdezo, te meg valoban tedd ossze a ket kezed, hogy neked semmi bajod nem lett, ellenben sajnos masoknak igen.

2021. nov. 24. 22:23
 19/23 anonim ***** válasza:
24%
#20 Az a tünetem, hogy nem fogom elkapni a vírust.
2021. nov. 24. 22:27
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
El, előbb utóbb az lesz, hogy szépen mindenki fél évente, pár havonta sorban áll mint a cukorkáért kötelező módon. Itt az a lényeg, hogy mindenki oltva legyen, hogy kinek van védettsége valóban, senkit nem érdekel. Engem csak az zavar, hogy az aki elkapta a vírust ugyanúgy ki van rekesztve, habár neki van védettsége, nem tudjuk meddig persze. Nem mintha az oltottak tudnák, hogy meddig. Én hiába mennék antitestet nézetni, ha van se kapnék rá védettségi igazolást. Nem vagyok oltásellenes, hozzanak egy oltóanyagot, amit nem kell 3 havonta újraadatni, és elég belőle egy. Félek a tűtől, úgyhogy a 20 darab oltás nem opció nekem.
2021. nov. 24. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!