Emberek, akiket elkerült a koronavírus! Mi volt a sikeretek titka e tekintetben?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 21:28
21/22 anonim válasza:
-C és D vitamin (vírus előtt is)
-rendszeres fertőtlenítés és kézmosás (utóbbi vírus előtt is)
-kerültem a tömeget
-viseltem a maszkot (nem tokamelegítőként és akkor is, amikor nem volt amúgy kötelező)
-szerencse
-introvertáltabb vagyok és nem jártam el annyit itthonról, mint régebben
22/22 anonim válasza:
Csak annyi nem reszketek a félelemtől. Nem olyan borzasztó ez. Semmilyen korlátozást nem tartok. Biztos ,hogy átment rajtam a vírus. Kilencen pingpongoztunk egy haverommal akin kijött miután onnan hazament. Senkinek nem lett baja. Két órán át lihegtünk vele ott. Őt megviselte. De ő mindent komolyan vesz. Minden le is dönti a lábáról. Két hónapig nyögte. De a kontaktjainknak sem lett baja. annak a 100 embernek akivel utána tálálkozott a másik kilenc. Ez egy éve volt. Azóta sincs bajom. Oltatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!