Emberek, akiket elkerült a koronavírus! Mi volt a sikeretek titka e tekintetben?
1. Nem oltattam be magam.
2. Erős az immunrendszerem, amiért minden egyes nap teszek (testi és lelki egészségért egyaránt)
- Szerencse.
- A hullámok felfutása alatt 100% home office lehetőség
- maszk
- online szeretek bevásárolni (jó, úgy is elkapható, de kevésbé, mint a boltban)
- tanulok nehéz szakon munka mellett, sok hónap van az évben, amikor ezért kell begubóznom
- alapból introvertáltabb típus vagyok
Én nem tudom, hogy voltam-e covidos, mert ugyebár elvileg az ember tünetmentes is lehet.Na mindegy is, legjobb tudomásom szerint nem voltam az.
Titok...
Igazából én nem foglalkoztam ezzel a helyzettel(nagyon hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtőereje van)szóval próbálom, hogy ne e körül forogjanak a gondolataim. Ami nyilván nem egyszerű, de megpróbálom. Ahol kell, hordok maszkot, de igazából ennyi. Bulikban is voltam, utazni is voltam, szóval nem zárkóztam be a pincébe. A lehetőségekhez mérten élem az életemet. Fiatal, 22 éves vagyok, szerencsére 0 betegséggel, nincs okom az aggodalomra.
Egy olyan oktatási intézményben dolgozom, ahol a tanárok és a diákok is rendesen hordják a maszkot. Ezen kívül, ha nem muszáj, nem megyek tömegbe.
Megkaptam mindhárom oltásomat (2 Szputnyik + 1 Pfizer).
Illetve nagyobb dózisú C és D vitamint szedek (ezt a járványtól függetlenül, már annak a kezdete előtt is megtettem).
Étkezésre, folyadékbevitelre, kézmosásra ügyelek (a járványtól függetlenül).
Nem sportolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!