Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyakorló pedagógusok! Mit...

Gyakorló pedagógusok! Mit szóltok ahhoz, hogy az állami iskolákban kötelezővé tették a koronavírus elleni oltást?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 19:58
A kérdező szavazást indított:
Helyeslem és mindenki számára kötelezővé tenném.
Aki sok ember között van, annak érdemes beoltatnia magát.
Egy tanárnak, tanítónak vagy óvónőnek ezzel is védenie kell a gyerekeket.
Én be vagyok oltva, de másokra nem erőltetném rá.
Még nem vagyok beoltva, de be fogom magam oltatni emiatt.
Egy időre felfüggesztem a munkámat, s várom a további fejleményeket.
Keresek egy másik pedagógus állás, csak más szférában.
Más munka után nézek arra az időre, amíg újra nem lesz kötelező.
Ha már ezt meglépte a kormány, örökre elhagyom a hivatásomat.
Kívülállóként is felháborítónak tartanám ezt a nyomást egy demokráciában.
49 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%
Micsoda? Erről lemaradtam.
2021. nov. 20. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Helyes, bár nem tenném mindenki számára kötelezővé, de a gyerekek védelme fontos.
2021. nov. 20. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

Eddig azért sírtak, hogy megkapják, és ki is harcolták tavasszal a soronkívüliséget az idősek elől!

Most meg tiltakoznak, hogy nem kell az oltás.

...és ez a sok idióta tanítja a gyerekeinket.

Csak kérdés, hogy mire??!

2021. nov. 21. 01:25
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem az ember tud saját maga dönteni hogy kell-e az oltás vagy nem! Én sem oltatom be magam mert kitudja mi van benne.... Két rokonom is az oltás miatt lett beteg... 10 millió emberből 6 millió az oltás miatt beteg szóval az oltás egy kalap... A másik dolog meg hogy a az oltott embert hogyan veszélyeztetném ha ő VÉDVE van??? és fordítva is az oltatlan hogyan veszélyezteti az oltott VÉDETT embert??? Ebből a két mondatból is látszik hogy az oltás egy kalap... A maszk is miért kell az oltott embernek ha ELMÉLETILEG AZ OLTÁS VÉD??? Itt nem nagy vírus van hanem néppusztítás a vakcinával amiben a covid is közre játszik...
2021. nov. 21. 10:01
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Ronald Regen Amerikájában egy alkalommal, mikor a bukósisak kötelezővé tételéről kellett dönteni, állítólag az elnök azt mondta. Ez egy szabad ország! Ha valaki bukósisakban akar meghalni, haljon meg bukósisakban. Ha valaki bukósisak nélkül, akkor haljon meg bukósisak nélkül.
2021. nov. 21. 22:39
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
Fél évente kellene oltani a pedagógusokat. Akinek nem tetszik hasznossá teheti magát más területen.
2021. nov. 21. 22:50
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Mint tudjuk, aki érti az csinálja,

aki nem érti az meg tanítja.

Aki meg a tanításhoz is béna, abból lesz a tornatanár.

:)

2021. nov. 22. 14:06
 8/12 valaki : ***** válasza:
43%

Ha a gyakorló azt jelenti, hogy az egyéni gyakot csinálod, azt mondom tedd össze kezed-lábad!

Tavaly én egyéniztem egy kisvárosi gimiben. Olyan természetes volt az igazgatónak, tanároknak, hogy hozzájuk tartozom, nem kezeltek máshogy. Na de a nagyvárosi csoporttársaim... 4-ről tudok, akinek elkaszálták a gyakotlatát. A tanárok féltek plusz embert beengedni. Jobb helyeken az igazgató kötelezővé tette a maszkot csak a gyakorló tanároknak (akkor még nem volt az a suliban), más helyeken a tankernek kellett rinyálni meg az egyetemnek, hogy szeretnének végezni. Durva egy világ volt. Szóval örülj, hogy csinálhatod.

2021. nov. 22. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem kérdés. Már előbb kellett volna.
2021. nov. 25. 00:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

6#mégis mit gondolsz, egy horda disznóról beszélsz, vagy mi?

1600-an nem kérik az oltást. Nem nagy szám, de egyes helyeken elég kemény lesz pótolni, eleve tanárhiány miatt.

Hiába küldöd majd a taknyos lázas gyereked iskolába, mert te is beteg vagy, dehát mit szamít, legyen más is az, ha te már az vagy, mert nem lesznek tanárok, fizetés nélküli szabadságon fognak kuncogni.

2021. nov. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!