Emberek, akiket elkerült a koronavírus! Mi volt a sikeretek titka e tekintetben?
Nekem semmi. Munkába végig kötelező a maszk. Sőt Ausztriába sokkal tovább volt a legtöbb helyen, mint itthon, még is jó pár munkatárs volt koronás vagy épp az, én meg nem.
Ugyanúgy dolgoztunk, voltunk emberek között stb. Egyszerűen elkerült. Mást meg nem.
De ezt a náthát mindig elkapom iylen november-december tájba, most is elkaptam, de a koronát nem.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az emberek nagy részén már az első hullámban átment. Elég csak arra gondolni, hogy máshol már rég teljes lezárások voltak, az Olaszok döglődtek, nálunk meg még nagyban ment a "nincs megbetegedés" kampány és szabadon rohangáltunk.
Én is, legtöbb ismerősöm is akkoriban voltunk mind mocskosul betegek.
Amúgy az emberek nagy részén valószínűleg átmegy észrevétlenül.
Hivatalosan az ország 1/10-ed része kapta el, és az idősebb koroszályt leszámítva a többségen átment erős, de nem veszélyes tünetekkel.
Tuajdonképpen ha nem a veszélyeztetett korosztályba tartozol, akkor 99%, hogy túléled.
Én sem tudhatom,hogy átestem-e rajta,elvileg nem.
-szerencse
-szerintem genetika is
-vakcináig betartottam minden szabályt
-beoltattam magam kétszer
Oltás.
Aki még mindig az oltás ellen kampányol, Kóbor János és Hobo mellett szurkoljon, vagy imádkozzon a saját életéért is!
C+D vitamin.
Nem oltatom be magam kisérleti stádiumban lévő oltóanyaggal. Semmi garancia nincs rá, még ha a neten rendelek valamit ott is van garancia.
Ausztriában vagy az Olaszoknál is már 7 hónaponta kell belövetned magad, itt is az lesz szerintem. A gyógyszergyártó cégek nagy örömére. Dédnagyanyám 81 évet élt soha nem kapott se gyógyszert se oltást még is felnevelt 6 gyereket. Tavaly ilyenkor még nem volt senki beoltva most pedig már 6 millión túl vagyunk, ebből is jól látszik, hogy a kisérleti stádiumban lévő oltóanyag nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!