Van még valaki, aki fél a vírustól, de az oltástól is?
Nem félek a vírustól. Ugyan vannak ismerőseim akik belehaltak, vannak ismerőseim, akiknek csak megfázás szerű tüneteket okozott. Én úgy állok hozzá (saját magamra vonatkozóan!) hogy jöjjön, aminek jönnie kell.
Elhiszem, hogy vannak olyan emberek, akik elkapták és csak azért úszták meg könnyen, mert megkapták az oltást, de azt is elhiszem, hogy vannak, akiknek pont az oltás rontott a helyzetén. Én úgy döntöttem, hogy szívesebben nézek szembe az oltással, mint a vírussal.
Nekem anyám volt ilyen, igazából semmi extra, nem volt konteós (5g chip és társai) csak szeretett volna még várni, hátha véletlen kiderül valami rossz mellékhatás vakcinákkal, illetve azért a vírustól is tartott mert már nem fiatal...
De már 1 hónapja beolttatta magát, mert akkor folyamatosan pcr tesztelni kellett volna a határon.
Egyiktől sem félek mert nem érdekel már ez az egész
Mindenhol ez a szar a téma és nagyon unom már
Túl van tolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!