Nemrég csináltam facebookot, van 1000 ismerősöm, és a profil képemen 190 like csak nőktől. Ez jó arány?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 07:48
31/39 anonim válasza:
25-ös, reméltem hogy nem kell kiírnom explicit a lényeget. Tévedtem, korrigálom magam:
Marhára nem fokmérője a "jóságnak" (még csak az esztétikai minőségben SEM) az, hogy hány nő lájkol.
Hoztam a saját példámat, hogy 27000 köveTős csajhoz is volt közöm, MÉGSEM érzem magam jó pasinak. Mert ezek a dolgok full felszínes és jelentéktelen számok.
32/39 A kérdező kommentje:
Egy nőt felmutatva nincs is ra okod, hogy jo pasinak érezd magad, legyen az bármilyen jó nő.
2021. nov. 15. 12:33
33/39 anonim válasza:
De azért én király vagyok, nem? (#29)
34/39 A kérdező kommentje:
Le a kalappal előtted bro👌
2021. nov. 15. 14:18
35/39 anonim válasza:
Ezaaaz
Egész életemben arra vágytam, hogy tökidegen emberek elismerjék csajozási képességeim :D
Most annyira fel vagyok dobva, rá is írok Zsófira, hogy mit csinál egy óra múlva... bár lehet inkább Anett lesz...
38/39 anonim válasza:
Atyafasz. És mindig van lejjebb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!