Nemrég csináltam facebookot, van 1000 ismerősöm, és a profil képemen 190 like csak nőktől. Ez jó arány?
Én olyan huszonéves csajsziban tüzeltem fel a vágyat (majd tettem magamévá annak rendje s módja szerint), akinek már akkor több, mint 27000 követője volt. Pedig nem vagyok sem híres, sem gazdag. Még csak fele annyira sem vagyok jó pasi, mint amennyire bájos volt az a nő (ízig-vérig).
Szóval gyűjtheted a lájkokat az elhagyatott, levitézlett, zsíros hajú, retkeskörmű kancáktól, sokra nem mész vele :D
Nem mondom hogy a kérdező túl szimpatikus a nagy arcával, de azért az igen érdekes következtetés hogy őt csak "elhagyatott, levitézlett, zsíros hajú, retkeskörmű kancák" lájkolják.
Lehet hogy 190db 27000 követős nő lájkolja:D
Nem rossz, nem rossz.
Nekem is van 1500 ismerősöm, a képeimen 400-500 like, szóval átérzem a helyzetet.
Napi 2 csaj az alap, nem is értem, hogy lehet ez alatt létezni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!