Bajotok lenne azzal ha a legjobb barátnőtök minden buliban mással csókolózna?
Az az igazság, hogy én bulizni mindig is kikapcsolódni jártam. Olyan barátnőimmel, akikkel ittunk (nem részegre), táncoltunk, nevettünk. De nem voltak szóban pasik. Oké, egyszer egyszer belefért, de én nem toleráltam volna, ha egy barátnőm mindig elvitt volna magával bulizni, aztán eltűnt volna mindig az aktuális pasikával.
Nem baj ám ha ribizlik vagyunk, 18-25 évesen belefér, nem baj a csók, a szex. De akkor tudjam, hogy ez az aktuális nő azért megy bulizni. Én nem. Nekem ez nem lenne buli, szóval igen, zavarna és nem is csinálnám sokáig, nem mennék vele többet.
Én ilyet nem éltem át és nem is fogok.
Nem barátkozok ilyen értékrendű emberekkel. Buliba meg nem járok. Ebből adódik, hogy olyannal sem barátkozok, akinek a szórakozás ezt jelenti és nem valami értelmeset, pl. olvasás, utazás, színház
Bajom nincs vele, de kényelmetlen lenne számomra.
Tudni, hogy egy kuva a barátnőm és velem mutatkozik. Én mindig is felsőbbrendű voltam ennél a szintnél. Lehet ilyen életet élni, de egyszerűen akkor menjen a hozzá hasonlóakkal. Én inkább offolnám vele a bulit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!