Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más országokban is ekkora...

Más országokban is ekkora vita van oltottak és oltatlanok között?

Figyelt kérdés

2021. nov. 9. 20:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Mi van? Totál semmi értelme annak, amit írtál. Speciel én nem fizetek tévéadót, nincs tévém. 15 éve itt vagy, s azt hiszed, hogy kell, ha nincs tévém? Hát nem.

A laboros meg nem is értem, hogy jön ide. Pont ugyanúgy nyavalyognak az emberek, mint otthon, tüntetések vannak oltás ellen, pl itt nemrég.

15 év alatt még mindig nem esett le a rózsaszín szemüveg, gratulálok.

Én meg több, mint 16 éve vagyok, de már az elején se ájultam el, hogy hú, itt a mennyország, mindenki egyetért mindenben...

2021. nov. 13. 23:20
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

“ Mi van? Totál semmi értelme annak, amit írtál. ”

Már miért ne lenne?

“ Speciel én nem fizetek tévéadót, nincs tévém.”

Ahol én élek, a lőtéri pirosfaxú kankutyát nem érdekli, hogy van-e tévéd. Ha laksz, fizetsz. Kész. 2012 óta így van.

“ 15 éve itt vagy, s azt hiszed, hogy kell, ha nincs tévém? Hát nem.”

Nem tudom, hol van az az “itt”, nálunk még börtönbe is mehetsz, ha évekig nem vagy hajlandó fizetni. Maximum ha híd alatt vagy lakókocsiban laksz, akkor nem kell.

Meg még van millió kedves dolog.

“ Pont ugyanúgy nyavalyognak az emberek, mint otthon, tüntetések vannak oltás ellen, pl itt nemrég.”

Biztos nem véletlenül. De nem jellemző az a sok nyavajgás.

“ 15 év alatt még mindig nem esett le a rózsaszín szemüveg, gratulálok.”

Ez meg csak nettó fasság és rosszindulat.

“ hogy hú, itt a mennyország, mindenki egyetért mindenben...”

Mégis a te fejedből pattant ez ki, mert ilyet biztos nem írtam.

Nem kell semmiben egyetérteni. Csak lehet egyetnemérteni gyűlölködve lenézve és személyeskedve, ahogy te is eszed, vagy pedig el lehet fogadni, hogy más másképp látja, vagy hogy miért látja másképp.

Nekem pl. a helyiekkel a bamba vezetés, naivitás, nyakatekert gondolkodás és a felelőség hárítása a problémám. Más emberek, máshogy hülyék.

2021. nov. 14. 01:46
 23/31 anonim ***** válasza:

Rendszeresen jön az üzenet, hogy 2 éve azt mondtam, nincs tévém, nem kell fizetni, áll- e még ez a helyzet.

Beikszelem, hogy nincs, s egyéb eszközön se nézek tévét, jön az email, hogy ok.

Áruld már el, mi a frászért kéne fizetni nem létező dologért?

2021. nov. 14. 22:30
 24/31 anonim ***** válasza:

23 nem árultad el hol van számodra az itt. Nem németországban, azt már tudom, mert itt 2012-2013 körül vezették be, addig x-elhethettél itt is ilyeneket, ahogy én is tettem addig.

Éves remdszerességgel ...szogattak, hogy van-e már tv-d, rádiód stb. Azóta egy lakás egy díj. Kb. 18 euró havonta a semmiért.

Egyébként 2012 előtt meg az autórádiót is be kellett volna x-elni, meg minden szarra külön fizetni. Internetre, tv, rádió. Aztán bevezették, hogy olcsóbb lesz, mindenki fizet, és nem érdekes hány tv, rádió stb van otthon. Viszont veszel egy hétvégi házat, arra is lehet fizetni.

Valamikor még a lakókocsikra meg a minikerti kis faházakranis ki akartak terjeszteni.

2021. nov. 14. 22:45
 25/31 anonim ***** válasza:

Itt egy ismert lázadó, még le is ültették, mert nem fizetett a semmiért:

[link]

2021. nov. 14. 22:51
 26/31 anonim ***** válasza:

Honnan a frászból kellett volna tudnom, hogy Németországról beszélsz?

Én UK -ről beszélek, továbbra is.

De azt továbbra se hiszem el, hogy ott mindenki, mindennel egyetért, meg minden tökéletes, s nem léteznek oltásellenesek, meg viták.

2021. nov. 14. 22:53
 27/31 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam hogy UK-ről beszélsz, csak sejtettem hogy nem germánokról.

“ De azt továbbra se hiszem el, hogy ott mindenki, mindennel egyetért, meg minden tökéletes, s nem léteznek oltásellenesek, meg viták.”

Jól teszed, nem állítottam ezt soha.

Vannak oltásellenesek. A keleti részen a leghangosabbak. A nyugatiak sokkal többet benyelnek.

Annyit állítottam, hogy nem jellemző az ilyen sarkos véleménnyilvánítás, és ellentét, mint a magyarok közt. Kommentben igen, de az életben még nem hallottam hogy ilyen élesen bírálnák egymást.

2021. nov. 14. 23:10
 28/31 anonim ***** válasza:
Bakker, kommentről beszéltem egész eddig. Honnan tudnám, hogy otthon az életben hogy vitáznak egymással, mikor nem lakom otthon???
2021. nov. 15. 12:20
 29/31 anonim ***** válasza:

Azért lehet látni. Én is csak évi egyszer megyek haza, de látom mi megy. Illetve vannak fiatalkori barátok, rokonok akikkel beszélek.

Abban igazad van, kommentben pont annyit gyűlölködnek mindenhol, csak pl. a német nem mer olyan cifrákat leírni, amiket a magyarok. Fél a következményektől. Nem tudom UK-ben is így van-e.

2021. nov. 15. 12:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Utoljára 2019-ben voltam otthon, vírus óta nem, honnan tudjam, mi megy élőben? Nyilván a kommentekre alapozok. Az meg ugyanaz UK és magyar esetben.
2021. nov. 15. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!