Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más országokban is ekkora...

Más országokban is ekkora vita van oltottak és oltatlanok között?

Figyelt kérdés

2021. nov. 9. 20:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
Németország nagy és nem egységes. Ahol mi élünk, ott is megvan az oltásellenesek és a vírustól rettegők csoportja. Meg a kettő között széles skálán minden. A kollégák többsége a nyomás miatt oltatott. Most az a Zöldek legújabb ötlete, hogy az oltottaknak is kell pcr teszt, ha tömegbe akarnak menni, pl. adventi vásárba, fürdőbe. Ezt saját zsebből fizetheted. Szerintem decemberre jön a lock down megint.
2021. nov. 9. 21:36
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

11: “Ezt saját zsebből fizetheted. “

Talán pont a zöldekről hallottam ma a rádióban, hogy sürgetnék visszavezetni az ingyenes teszteket.

Gondolom emiatt, amit mondasz.

Ugye sok helyen 2G van már, így csak akkor van értelme visszavezetni, ha az oltottak meg a gyógyultak tesztelnek, mivel ki nem váltja a teszt az oltást.

2021. nov. 9. 22:39
 13/31 AliceGamer ***** válasza:
52%
#10 Érdekes én is Angliában élek, de mégse tapasztalom ezt ahol élek. Sőt itt a kutyát se érdekli, pl párom neves helyen chef, tesztelést is alig veszik komolyan nem hogy az oltást.
2021. nov. 9. 23:21
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Kettesnek pedig igaza van.
2021. nov. 10. 15:53
 15/31 anonim ***** válasza:

Mindig az van lepontozva aki az igazat mondja XD

Ezen szoktam röhögni jókat

Igen a 2-esnek nagyon is igaza van

Nem a kettes vagyok és nem is a 14-es mielőtt jönne a paranoid duma hogy magamnak kommentelek mert mostanában ez a legújabb mizéria

2021. nov. 10. 16:06
 16/31 AliceGamer ***** válasza:
100%
Valóban, a #2-nek igaza van, ilyenek a magyarok többsége.
2021. nov. 11. 14:24
 17/31 anonim ***** válasza:

13as, én is UK, s de, vannak anti vaccine tüntetések,meg ilyenek. Koncertre pl csak negatív teszttel mehettem a múltkor.

Munkahelyeken nem tudom, mi van, mert mi otthonról dolgozunk.

2021. nov. 13. 09:22
 18/31 anonim ***** válasza:
A 2-es meg a 4-es a tipikus rózsaszín szemüvegesek, akik elájulnak a külföldtől, s ami rossz, azt meg se látják. Röhej.
2021. nov. 13. 09:25
 19/31 anonim ***** válasza:
64%

“A 2-es meg a 4-es a tipikus rózsaszín szemüvegesek, akik elájulnak a külföldtől, s ami rossz, azt meg se látják. Röhej.”

Magad vagy a röhej. 15 év alatt leszállt a rózsaszín köd szerintem.

Nem külföldtől kell elájulni, hanem magyarok közt sok a rosszindulatú proli. Még a kezdet kezdetén fiatalon az egyik orosz kollégánknak(informatikus) vicceltem a labortakarítással, hogy van arra személyzet, rajtunk meg nincs szoknya.

Annyi volt a reakciója, hogy rajta sem volt, de amikor abból tudott megélni, azt kellett csinálni. Én éreztem magam hülyén.

Sokak meg meg lenézik a külföldön dolgozót, mert ugye mind “mosogat”.

Az ábra azt mutatja, még Kelet-Európában is Magyarországon a legmagasabb a négyzetméterre eső kivagyi prolik száma. Sajnos.

2021. nov. 13. 10:25
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt 18-as, hogy látom ami rossz, sokminden van ami Magyarországon jobb. De amikor mondjuk igazságtalannak tartom az ingatlanadót, vagy a tv-adót annak akinek tévéje sincs, akkor jön a kárörvendés tőletek.
2021. nov. 13. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!