Más országokban is ekkora vita van oltottak és oltatlanok között?
11: “Ezt saját zsebből fizetheted. “
Talán pont a zöldekről hallottam ma a rádióban, hogy sürgetnék visszavezetni az ingyenes teszteket.
Gondolom emiatt, amit mondasz.
Ugye sok helyen 2G van már, így csak akkor van értelme visszavezetni, ha az oltottak meg a gyógyultak tesztelnek, mivel ki nem váltja a teszt az oltást.
Mindig az van lepontozva aki az igazat mondja XD
Ezen szoktam röhögni jókat
Igen a 2-esnek nagyon is igaza van
Nem a kettes vagyok és nem is a 14-es mielőtt jönne a paranoid duma hogy magamnak kommentelek mert mostanában ez a legújabb mizéria
13as, én is UK, s de, vannak anti vaccine tüntetések,meg ilyenek. Koncertre pl csak negatív teszttel mehettem a múltkor.
Munkahelyeken nem tudom, mi van, mert mi otthonról dolgozunk.
“A 2-es meg a 4-es a tipikus rózsaszín szemüvegesek, akik elájulnak a külföldtől, s ami rossz, azt meg se látják. Röhej.”
Magad vagy a röhej. 15 év alatt leszállt a rózsaszín köd szerintem.
Nem külföldtől kell elájulni, hanem magyarok közt sok a rosszindulatú proli. Még a kezdet kezdetén fiatalon az egyik orosz kollégánknak(informatikus) vicceltem a labortakarítással, hogy van arra személyzet, rajtunk meg nincs szoknya.
Annyi volt a reakciója, hogy rajta sem volt, de amikor abból tudott megélni, azt kellett csinálni. Én éreztem magam hülyén.
Sokak meg meg lenézik a külföldön dolgozót, mert ugye mind “mosogat”.
Az ábra azt mutatja, még Kelet-Európában is Magyarországon a legmagasabb a négyzetméterre eső kivagyi prolik száma. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!