Mikor kaphatjuk vissza a normális életünket?
Normális élet:
- Nem a napi covid számokon kell idegeskedni
- Nem kell a munkahelyünk elvesztésétől rettegnünk
- Nem kell a szeretteink életéért folyamatosan aggódnunk
- Nem kell a magyar egészségügy összeomlását többször megélni
- Nem kell stresszelni amiatt, hogy fogad-e minket a háziorvosunk
- Nem kötelező maszkot hordani sehol, ahol 2020 előtt sem kellett
- Nem egy oltás határozza meg, hogy hova mehetsz (Igen, külföldre voltak/vannak speckó oltások, de ezt hagyjuk)
- Nem azon kell aggódni, hogy egy, a jövőben tervezett rendezvény megtartható-e.
- Nem lesz joguk a rendőröknek csak úgy lépten-nyomon igazoltatni.
- Nem kell X órára hazaérni, és ha ez nem jön össze, bújkálni meg elfutni a rendőrök elől. (Remélem ezt TÉNYLEG nem hozzák vissza!)
- Nem kell magyarázkodni, kamu sztorit kitalálni a rendőrnek, ha csak a csajommal akarok találkozni (lásd 2020. tavaszi korlátozások)
- Nem kell amiatt aggódni, hogy mikor kerülünk karanténba, saját otthonunk fogságába
- Nem kell megélni azt, hogy egy véletlenül vagy már besokallás miatt megsértett járványügyi szabály miatt a fizetésünknek megfelelő, vagy azt meghaladó bírságot kapunk
- Nem kell frászt kapni a szokásos téli megfázásos és influenza-szerű tüneteket jelentkezésekor...
stb, stb
Nem vagyok ellene az oltásnak, tavaly ilyenkor átestem ezen a borzalmon, egy hónapig táppénzen voltam, ebből 2 hetet covid osztályon, és egy kollégámat 35 évesen elvitte :(
De mikor győzzük már le ezt a szart? Mennyi maradjotthon, oltakozz, maszkolás kell még?
Komolyan azt hittem, hogy ennyi volt, mikor júliusban eltűntek a covid hírek a mainstream médiában, a szakértők nyugtatgattak, hogy nem lesz 4. hullám, győztünk, bye-bye maszk, stb :( Legyen már vége a 2020 márciusa óta tartó rossz álomnak!
Te azt normálisnak hívod?
Szomorú.
Ezen a bolygón már 10 ezer éve nincs normális élet.
Amikor úgy döntesz, hogy nem vagy sem covidiota, sem oltasellenes, sem covid rettegő., hanem megtalálod azt a középutat, amikor elfogadod a helyzetet, nem hisztizel, nem panikolsz se az oltastol,
se a fertőzéstől, hanem dolgozol, szórakozni jársz, leszarod hogy maszkot kell húzni a villamoson meg kezet kell mosni, es nem is fertőtleníted az egesz lakást 5 percenként. Hanem éled az életed ésszel, anélkül, hogy egész nap ezzel foglalkoznál. Nem olvasnád, hallgatnád a sok baromságot mindkét oldal elvakult idiótáitól és hergelnéd magad nap mint nap olyan dolgokon, amiken teljesen felesleges vagy nincs.
Akkor vége lesz. Számodra mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!