Mikor kaphatjuk vissza a normális életünket?
Normális élet:
- Nem a napi covid számokon kell idegeskedni
- Nem kell a munkahelyünk elvesztésétől rettegnünk
- Nem kell a szeretteink életéért folyamatosan aggódnunk
- Nem kell a magyar egészségügy összeomlását többször megélni
- Nem kell stresszelni amiatt, hogy fogad-e minket a háziorvosunk
- Nem kötelező maszkot hordani sehol, ahol 2020 előtt sem kellett
- Nem egy oltás határozza meg, hogy hova mehetsz (Igen, külföldre voltak/vannak speckó oltások, de ezt hagyjuk)
- Nem azon kell aggódni, hogy egy, a jövőben tervezett rendezvény megtartható-e.
- Nem lesz joguk a rendőröknek csak úgy lépten-nyomon igazoltatni.
- Nem kell X órára hazaérni, és ha ez nem jön össze, bújkálni meg elfutni a rendőrök elől. (Remélem ezt TÉNYLEG nem hozzák vissza!)
- Nem kell magyarázkodni, kamu sztorit kitalálni a rendőrnek, ha csak a csajommal akarok találkozni (lásd 2020. tavaszi korlátozások)
- Nem kell amiatt aggódni, hogy mikor kerülünk karanténba, saját otthonunk fogságába
- Nem kell megélni azt, hogy egy véletlenül vagy már besokallás miatt megsértett járványügyi szabály miatt a fizetésünknek megfelelő, vagy azt meghaladó bírságot kapunk
- Nem kell frászt kapni a szokásos téli megfázásos és influenza-szerű tüneteket jelentkezésekor...
stb, stb
Nem vagyok ellene az oltásnak, tavaly ilyenkor átestem ezen a borzalmon, egy hónapig táppénzen voltam, ebből 2 hetet covid osztályon, és egy kollégámat 35 évesen elvitte :(
De mikor győzzük már le ezt a szart? Mennyi maradjotthon, oltakozz, maszkolás kell még?
Komolyan azt hittem, hogy ennyi volt, mikor júliusban eltűntek a covid hírek a mainstream médiában, a szakértők nyugtatgattak, hogy nem lesz 4. hullám, győztünk, bye-bye maszk, stb :( Legyen már vége a 2020 márciusa óta tartó rossz álomnak!

23
Köszönöm! Ugyanezt adom :)
Tojok a régi életemre, mások életére meg pláne! Majd ha becsődölnek sorban a kis vállalkozások mert nem lesz vásárló, ügyfél, akkor talán békén hagynak minket. Ha nem, így jártak 😁 Párszor már elmondtam, hogy nem velem b@sznak ki ha mondjuk bezárják az éttermeket, legalább megmarad a pénzem. 😜
Most próbálkoznak azzal, hogy a munkaadók dönthetnek, kell-e oltás vagy sem. Ezzel azt fogják elérni, hogy tömegesen fognak menni olyan helyekre, ahol majd nem kérik, ott pedig emberhiány lesz, ahova kell. A másik lehetőség, hogy keresni fognak olyan orvosokat akik kitöltik a papírokat oltás nélkül is egy kis plusz pénzért cserébe 😉

"nem velem b@sznak ki ha mondjuk bezárják az éttermeket, legalább megmarad a pénzem"
Aha, csak ha országos/világszintű válság lesz, azt már te is meg fogod érezni. ":P"
Lehet itt szájkaratézni hogy oltás vs. nemoltás, de amíg nem lesz 80-90% beoltva addig ezt fogjuk játszani, majd mindenki tönkremegy és lehet pislogni. :D

34
És meddig tart elhagyni ezt az országot? 🤔 Rokonságom legjava megtette, csak én vagyok ilyen hülye hogy még mindig itt szenvedek egy bizonyos illető miatt. Rajta kívül senki és semmi nem tudna itt tartani, de majd egyszer megelégelem aztán a hátamra kapom 🤷🏻♀️

Világválság esetén hova hagyod el? Mész a Marsra? :D

36
Elég érdekes, hogy a nagy 2008-as világválság alatt sem jöttek haza tömegével a magyarok...sőt! Na vajon mért? Mert kint még mindig elviselhetőbb szar helyzet volt mint itthon.
Mindegy, rohadtul eltértünk a témától, lényeg az, hogy akkor sem fogok oltakozni bármennyire is akarjátok! Majd akkor megveszem valahol aztán békén hagynak az oltottak 😁 Cserébe nyugodtan nyomassátok magatokba az én adagom is, akár a végbeletekbe is nyomhatjátok! 😉 Mindig lesz kiskapu és ezt ki is fogják használni az emberek, mindig lesz olyan ember, aki megvásárolható. Ennyi! További jó rettegést, oltakozást, reménykedést! 😘

Jó rettegést? Elnézést, de nem "mi" rettegünk egy sima szuritól. :DDD

38
Nem is a szurin van a hangsúly :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!