Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor kaphatjuk vissza a...

Mikor kaphatjuk vissza a normális életünket?

Figyelt kérdés

Normális élet:

- Nem a napi covid számokon kell idegeskedni

- Nem kell a munkahelyünk elvesztésétől rettegnünk

- Nem kell a szeretteink életéért folyamatosan aggódnunk

- Nem kell a magyar egészségügy összeomlását többször megélni

- Nem kell stresszelni amiatt, hogy fogad-e minket a háziorvosunk

- Nem kötelező maszkot hordani sehol, ahol 2020 előtt sem kellett

- Nem egy oltás határozza meg, hogy hova mehetsz (Igen, külföldre voltak/vannak speckó oltások, de ezt hagyjuk)

- Nem azon kell aggódni, hogy egy, a jövőben tervezett rendezvény megtartható-e.

- Nem lesz joguk a rendőröknek csak úgy lépten-nyomon igazoltatni.

- Nem kell X órára hazaérni, és ha ez nem jön össze, bújkálni meg elfutni a rendőrök elől. (Remélem ezt TÉNYLEG nem hozzák vissza!)

- Nem kell magyarázkodni, kamu sztorit kitalálni a rendőrnek, ha csak a csajommal akarok találkozni (lásd 2020. tavaszi korlátozások)

- Nem kell amiatt aggódni, hogy mikor kerülünk karanténba, saját otthonunk fogságába

- Nem kell megélni azt, hogy egy véletlenül vagy már besokallás miatt megsértett járványügyi szabály miatt a fizetésünknek megfelelő, vagy azt meghaladó bírságot kapunk

- Nem kell frászt kapni a szokásos téli megfázásos és influenza-szerű tüneteket jelentkezésekor...

stb, stb

Nem vagyok ellene az oltásnak, tavaly ilyenkor átestem ezen a borzalmon, egy hónapig táppénzen voltam, ebből 2 hetet covid osztályon, és egy kollégámat 35 évesen elvitte :(

De mikor győzzük már le ezt a szart? Mennyi maradjotthon, oltakozz, maszkolás kell még?

Komolyan azt hittem, hogy ennyi volt, mikor júliusban eltűntek a covid hírek a mainstream médiában, a szakértők nyugtatgattak, hogy nem lesz 4. hullám, győztünk, bye-bye maszk, stb :( Legyen már vége a 2020 márciusa óta tartó rossz álomnak!

2021. nov. 1. 20:38
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
36%

20

Akkor javaslom, hogy olvass több kérdés alatt kommenteket ;)

2021. nov. 2. 09:23
 22/45 anonim ***** válasza:
71%
én most is úgy élek, mint régen, beoltattam magamat 2-szer is, az életem semmit sem változott, max annyit, hogy többet aggódok a nagyszüleim egészsége miatt, de szerencsére jólvannak, pár helyen kérnek maszkot, és akkor mivan? ahelyett, hogy emiatt hisztériáznék inkább felveszem azt jólvan, megvan a védettségi kártyám is, hétvégente focimeccsekre járok meg eltudok menni ide oda, én nem rettegek, ami tőlem tellett azt megtettem, bár az elég aggasztó, hogy a sok idiótát még mindig nem lehet meggyőzni az oltással kapcsolatban, de ha nekik ez így jó, akkor maradjunk a karanténozós időszakokban
2021. nov. 2. 11:48
 23/45 anonim ***** válasza:
52%

“ Majd ha mindenki beoltatja magát. Ezt kár ragozni, rájuk várunk”

hat ram varhatsz babam

2021. nov. 2. 12:30
 24/45 anonim ***** válasza:
70%

Majd ha 80-90% körül lesz az átoltottság.

Hozzáteszem nekem semmi bajom az oltatlanokkal, de puszta tény hogy vagy a magas átoltottság, vagy az egyéb korlátozások. Mindenki el tudja dönteni, hogy neki melyik a jobb.

2021. nov. 2. 13:01
 25/45 anonim ***** válasza:
40%

"Majd ja 80% fölött lesz az átoltottság, nem fog ez történni."

Ja. Kezdték 2021. tavaszán 2,5 M oltottal. Mármint hogy akkor már semmi gond nem lesz.

2021. nov. 2. 15:14
 26/45 anonim ***** válasza:
77%

"vagy azt hogy megjött az epszilon-gamma mutáns"

Szerintem is, kb. végig a görög ABC-n.

2021. nov. 2. 15:15
 27/45 anonim ***** válasza:
71%

"én most is úgy élek, mint régen, beoltattam magamat 2-szer is, az életem semmit sem változott, "

22-es, szerintem már készülhetsz a 3. oltásra, mert a védettségi kártyád semmit nem fog érni pár héten belül. A vicc az, hogy ugyanolyan elbírálás alatt van az is, aki szopatta magát a 2 oltással, mint az, aki egyáltalán nem oltatott (én sem amúgy).

Megsúgom, rokonom 2-szer oltatott Pfizert, 24 órán belüli negatív PCR teszttel sem fogadta őt a körzeti doki. Akkor miről beszélünk?

2021. nov. 2. 15:20
 28/45 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként nagyon jó trükk, az oltottakat ráuszítani az oltatlanokra.
2021. nov. 2. 15:25
 29/45 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy Izraelben nyáron már jelezték, hogy a Pfizer védelme a Deltával szemben kb 5 hónap után megszűnik, de itt kuss volt róla. Náluk meg teljesen nyíltan beszéltek arról, hogy most dől el, meddig véd. Nem volt beígérve minden baromság.
2021. nov. 2. 15:28
 30/45 anonim ***** válasza:
93%

Szakemberek már eleinte 60-70%-ot emlegettek...

2021. nov. 2. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!