Mikor kaphatjuk vissza a normális életünket?
Normális élet:
- Nem a napi covid számokon kell idegeskedni
- Nem kell a munkahelyünk elvesztésétől rettegnünk
- Nem kell a szeretteink életéért folyamatosan aggódnunk
- Nem kell a magyar egészségügy összeomlását többször megélni
- Nem kell stresszelni amiatt, hogy fogad-e minket a háziorvosunk
- Nem kötelező maszkot hordani sehol, ahol 2020 előtt sem kellett
- Nem egy oltás határozza meg, hogy hova mehetsz (Igen, külföldre voltak/vannak speckó oltások, de ezt hagyjuk)
- Nem azon kell aggódni, hogy egy, a jövőben tervezett rendezvény megtartható-e.
- Nem lesz joguk a rendőröknek csak úgy lépten-nyomon igazoltatni.
- Nem kell X órára hazaérni, és ha ez nem jön össze, bújkálni meg elfutni a rendőrök elől. (Remélem ezt TÉNYLEG nem hozzák vissza!)
- Nem kell magyarázkodni, kamu sztorit kitalálni a rendőrnek, ha csak a csajommal akarok találkozni (lásd 2020. tavaszi korlátozások)
- Nem kell amiatt aggódni, hogy mikor kerülünk karanténba, saját otthonunk fogságába
- Nem kell megélni azt, hogy egy véletlenül vagy már besokallás miatt megsértett járványügyi szabály miatt a fizetésünknek megfelelő, vagy azt meghaladó bírságot kapunk
- Nem kell frászt kapni a szokásos téli megfázásos és influenza-szerű tüneteket jelentkezésekor...
stb, stb
Nem vagyok ellene az oltásnak, tavaly ilyenkor átestem ezen a borzalmon, egy hónapig táppénzen voltam, ebből 2 hetet covid osztályon, és egy kollégámat 35 évesen elvitte :(
De mikor győzzük már le ezt a szart? Mennyi maradjotthon, oltakozz, maszkolás kell még?
Komolyan azt hittem, hogy ennyi volt, mikor júliusban eltűntek a covid hírek a mainstream médiában, a szakértők nyugtatgattak, hogy nem lesz 4. hullám, győztünk, bye-bye maszk, stb :( Legyen már vége a 2020 márciusa óta tartó rossz álomnak!
Majd, ha minden korlátolt idióta végre beoltatja magát.
A többi felvetésedre: amit leírtál, az az élet maga. A földi élet nem Kánaán. Egyszer fenn, egyszer lenn. Megoldandó problémák sorozata, öröm, bánatok, szépségek, stb.
Mikor valami rosszat álmodok, álmomban mindig kinyírom magam, hogy felébredjek. Már egyre többet gondolkozok ezen.
Az aranyér-műtétemet is már másfél éve halasztják, az új időpontom december 2. Vajon most megcsinálják végre?
14: felejtsd el, max 2 hét és lefújják az elektív műtéteket. Főorvos ismerősöm annyit mondott diszkréten, hogy "szar van a palacsintában", mikor rákérdeztem tegnapi, hogy mi újság.
15,16: sok-sok ilyen történet van. Pl az én városomban egy nyugdíjas nénit büntettek 50 ezerre, mert maszk nélkül vitte le a szemetet. (De ha jól tudom, elengedték neki azóta)
Bírom, mikor az oltottak azt hiszik, csak azért mert magukba nyomatták, már egyből különbet szarnak! :D
Ha tudnátok hogy mi megy a háttérben... XD Nem baj, higgyétek azt hogy az oltás jó, az oltás megment mindent és mindenkit! :)
Pont az oltatlanok szokták ezt hinni - lásd a hozzászólásod. Te hősies, mindenkinél okosabb lázadó, te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!