Szerintetek normális, hogy egy 15 éves napi 5-6 órát játszik?
Én alig tudok meglenni a gép előtt két óránál tovább, ugyanis megfájdul a fejem. Viszont a párom és a testvéreim is szabadidejükben játszanak és nem gondolom azt, hogy ez káros lennne. Persze akkor, ha a kötelességét teljesíti, tanul és besegít otthon.
Én olvasni szeretek, mások sportolni, van aki gépezni. Nem ördögtől való dolog, főleg, hogy az egész tásadalmat jellemzi.
Játékfüggőként mondom, hogy sok. Lehet hogy tanul mellette, de az idejét nagyon elveszi. Iskolába megy 7:30-ra, jobb esetben otthon lesz 14:00 körül. Eszik 14:30. Leül tanulni, leckét írni~2 óra. 16:30-nál tartunk. Bevágódik a gép elé és hopp este van 21:30-22:30. És akkor a vacsorát, fürdést nem is vettem bele.
Tulajdonképpen mást sem csinál iskola után, csak gépezik.
Hát persze hogy sok, de őszintén szólva ennyi idősen kb. én is ennyit játszottam. Mégis nagyon jó érettségit írtam, csináltam 2 diplomát és az átlagbér többszörösét keresem évek óta (lassan 30 vagyok). Én kb. 16-7 éves koromra untam rá az egészre, azóta jó ha havonta játszok 2-3 órát.
Itt inkább az a gond, hogy rengeteg mindentől vesz el időt, meg hát nyilván nem egészséges ennyit ülni.
Attól függ, mennyi ideig.
8.-9. közti nyáron napi 8 órát simán lenyomtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!