Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt a pasi?

Miért csinálta ezt a pasi?

Figyelt kérdés

A héten voltam az új munka helyemen, és mivel még beszéltük az egyik ismerősömmel ha már ott vagyok, keressem meg. Rendben, váltottunk pár szót a portanal, főbejárat al ahol vártam. Kaptam két puszit, örült, hogy oda kerültem hozzájuk. Amíg vártam, kb 30x éves lehet a férfi (rendorkapitanysag) szoba elegyekdtunk, akkor úgy normálisak ak tűnt. Meg jött az ismerősöm, gyors váltottunk pár szót meg fogtam a vállát, a portán ülő pasi ment volna el, erre... Gábor engedd el a kisholgyet(de ordította végig a folyosón) mind a ketten nagyot néztünk! Ez mire volt jó?az is elég kellemetlen volt, amíg vártam láttam, hogy nézett hebe hóba... N29

Nem tudom ezt hova tenni. Új kollégám lesz, de már most ki akasztott.

2021. okt. 23. 18:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂 Felesleges. Füstöl a feje. 😂😂😂
2021. okt. 23. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!